طرز تهیه پلو مخلوط عربی با مرغ و قارچ با طعمی متفاوت
سلام به کاربران محترم سایت آشپزم اگر پلو های مخلوط رو دوست دارید پیشنهاد میکنیم که این آموزش رو از دست ندید چون آموزش امروز طرز تهیه پلو مخلوط عربی با مرغ و قارچ هست. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پلو مخلوط عربی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ برنج 3 پیمانه
⫸ ران بدون استخوان یا فیله مرغ 300 گرم
⫸ قارچ 100 گرم
⫸ فلفل دلمه 1 عدد
⫸ پیاز قرمز 1 عدد
⫸ نمک و فلفل به مقدار لازم
⫸ پودر سیر 1 قاشق چایخوری
⫸ پودر پیاز 1 قاشق چایخوری
⫸ زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
⫸ پاپریکا 1 قاشق چایخوری
⫸ لیمو فلفلی 1 قاشق چایخوری
⫸ تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ماش پلو افغان با ادویه مخصوص
مرحله اول
اول از همه ۳۰۰ گرم مرغ رو داخل یک ظرف بریزید بعد ادویه ها که شامل پودر سیر ، پودر پیاز ، زیره سبز ، پاپریکا ، لیمو فلفلی و تخم گشنیز است را به آن اضافه کنید و در آخر نمک و فلفل سیاه رو هم بریزید و مرغ را با دست خوب ماساژ بدید تا تمام قسمت مرغ به ادویه ها آغشته بشه ، آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کنه.
مرحله دوم
مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید و وقتی که روغن داغ شد مرغ ها را کمی تفت بدید درحدی که عطر ادویه ها بلند بشه بعد از این که مرغ ها سرخ شد آنها را کنار بگذارید.
مرحله سوم
یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و به صورت نگینی آن را خرد کنید ۱ عدد فلفل دلمه رو هم بشورید و خورد کنید در آخر ۱۰۰ گرم قارچ رو هم بشورید به صورت اسلایسی خورد کنید.
مرحله چهارم
فلفل دلمه ای ، پیاز و قارچ را داخل همان ماهیتابه بریزید و خوب با هم تفت بدید وقتی که کاملاً سرخ شدند برنج آبکش شده رو به اون اضافه کنید و چند دقیقه با مواد را تفت بدید و نمک را اضافه کنید و مرغ ها روی برنج بچینید حالا آب جوش را اضافه کنید و وقتی که شروع به قل زدن کرد در ظرف را بگذارید تا حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه برنج بپزه و دم بکشه ؛ نوش جان