طرز تهیه پلو مکزیکی با مرغ و قارچ با طعم عالی
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای مکزیکی رو آوردیم اگر شما هم جزو افرادی هستید که طرفدار غذاهای ملل از جمله غذاهای مکزیکی هستید پیشنهاد میکنیم این غذارو از دست ندید ، آموزش امروز طرز تهیه پلو مکزیکی هست ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پلو مکزیکی
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ مرغ 1 عدد سینه
⫸ برنج 5 پیمانه
⫸ فلفل های رنگی 3 عدد
⫸ فلفل سبز شیرین 2 عدد
⫸ قارچ ۳۰۰گرم
⫸ سیر 3 حبه
⫸ زعفران 2 قاشق غذاخوری
⫸ پاپریکا ، زیره سبز ، زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ، آویشن به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه چیکن انچیلادا مکزیکی با نان پیتا یا لواش
مرحله اول
در مرحله اول یک عدد سینه مرغ رو به صورت نگینی و درشت خرد کنید ، فلفل دلمه های رنگی رو خوب بشورید و به صورت خلالی خرد کنید و ۳۰۰ گرم قارچ رو بشورید و به صورت اسلایسی خرد کنید سپس فلفل سبز شیرین رو بشورید و به صورت نگینی و ریز خرد کنید در آخر هم ۳ حبه سیر رو پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله دوم
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد سیر و روی اون بریزید و تفت بدید تا خامی سیر گرفته بشه سپس سینه مرغ را اضافه کنید و هم بزنید وقتی که مرغ تغییر رنگ داد ادویه ها که شامل پاپریکا ، زیره سبز ، زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه و آویشن هست رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا ادویه ها به خورد مرغ برن.
مرحله سوم
قارچ هایی که به صورت اسلایسی خرد کردید را اضافه کنید و با مرغ مخلوط کنید سپس فلفل دلمه ای های خرد شده را فلفل سبز خرد شده اضافه کنید با مرغ و قارچ مخلوط کنید.
مرحله چهارم
برنج آبکش شده رو با کمی زعفران مخلوط کنید و بعد یک لایه از برنج زعفرانی را داخل قابلمه بریزید و سطح آن را با قاشق فشرده کنید سپس یک لایه برنج سفید بریزید و سطح آن را صاف کنید.
مرحله پنجم
یک لایه از مواد بریزید و دوباره یک لایه از برنج سفید بریزید و این کار رو تکرار کنید تا وقتی که قابلمه پر بشه سپس قابلمه را به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت قرار بدید تا برنج دم بکشه ، نوش جان