طرز تهیه پلو یونانی با مرغ و سبزیجات مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه پلو یونانی با مرغ و سبزیجات مجلسی و خوشمزه

سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز قراره باهم یک غذای خیلی سالم و خوشمزه یونانی یاد بگیریم که انتخاب خوبی برای وعده سحر در ماه رمضان هست.برای آموزش این غذای خوشمزه با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه پلو یونانی

مواد لازم برای 4 نفر

سیب زمینی متوسط 1 عدد

هویج متوسط 1 عدد

پیاز درشت 1 عدد

فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک

قارچ 5 عدد متوسط

سینه مرغ متوسط نصف کافیه

نخودسبز کنسروی

ذرت شیرین کنسروی

زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه ، نمکه ، زردچوبهه ، پودر تخم گشنیزه ، پاپریکاه ، پودر گوجه به مقدار لازم

مواد لازم برای پلو زعفرانی

برنج ۲پیمانه

سیب زمینی ۱عدد

کمی زعفران دم کرده


مرحله اول

زعفران را خوب آسیاب کنید بعد به همراه یخ اجازه بدید تا دم بکشه حالا یک عدد سیب زمینی متوسط را بشویید و آن را پوست بگیرید و بعد به صورت نگینی آن را خرد کنید. حالا یک عدد پیاز متوسط رو بشورید و با پوست کندن پوست آن را بگیرید سپس هویج رو هم به صورت نگینی خرد کنید.


مرحله دوم

حالا یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و آن را بشویید پیاز را هم به صورت نگینی خرد کنید حالا نوبت فلفل دلمه ای هست اون رو هم به صورت نگینی خورد کنید. ۵ عدد قارچ متوسط را بشورید پس به صورت نگینی کنید. حالا سینه مرغ و فیله کنید بعد به اندازه یک بند انگشت اون رو خرد کنید.


مرحله سوم

حالا داخل ماهی تابه مقداری روغن بریزید و بعد وقتی که روغن داغ شد پیاز سیب زمینی هویج فلفل دلمه ای رو داخل آن بریزید و تفت بدید. وقتی مواد نرم شدن مرغ را به آن اضافه کنید و تفت بدید تا رنگ مرغ عوض بشه.


مرحله چهارم

حالا که رنگ مرغ عوض شده فلفل سیاه نمک زردچوبه پودر تخم گشنیز پاپریکا و پودر گوجه رو به مواد اضافه کنید و مجددا تفت بدید.

نخود سبز و ذرت شیرین را به مواد اضافه کنید کمی که تفت دادید در آخر قارچ رو به بقیه مواد اضافه کنید و تفت بدید. آب قارچ که خشک شد زعفران دم کرده را به بقیه مواد اضافه کنید.


مرحله پنجم

حالا میریم سراغ درست کردن برنج یک قابلمه را روی حرارت قرار بدید و داخل آن آب بریزید وقتی آب به جوش اومد برنج رو که از قبل آن را شستید به همراه نمک داخل آب بریزید وقتی که برنج حدوداً نرم شد آن را آبکش کنید و بذارید تا آب اون بره.


مرحله پنجم

سپس داخل قابلمه مقداری روغن به همراه کمی زعفران بریزید بعد ته دیگ موردنظرتون رو بچینید سپس روی ته دیگ برنج و خوراک رو به صورت لایه لایه بریزید روی آن را صاف کنید و مقداری آب روی اون بریزید سپس در قابلمه رو بذارید تا برنج دم بکشه.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.