طرز تهیه راتا مرغ و جعفری خوشمزه فینگرفود مناسب مهمانی
سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک فینگر فود خیلی ساده رو آوردیم که میتونید به راحتی اون رو درست کنید و در مهمونی ها و دورهمی هاتون استفاده کنید ، آموزش امروز طرز تهیه راتا مرغ هست.
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه راتا مرغ
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ نان تست🍞 10 عدد
⫸ سینه مرغ🥠 1 عدد
⫸ سیب زمینی🥔 1 عدد
⫸ خیارشور 2 عدد
⫸ هویج🥕 1 عدد
⫸ جعفری تازه 2 قاشق غذاخوری
⫸ سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
⫸ ماست 1 قاشق غذاخوری
⫸ پنیر خامه ای🧀 100 گرم
⫸ سس خردل 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک🧂 ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و آویشن به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کاناپ تن ماهی فینگر فود مخصوص مهمانی
مرحله اول
1 عدد سینه مرغ🥠 را با آب و مقداری نمک و زردچوبه روی حرارت قرار بدید تا مرغ🥠 آب پز بشه وقتی که مرغ آب پز شد آن را از داخل آب بیرون بیارید تا خنک بشه سپس داخل غذاساز بریزید و به صورت خیلی ریز خرد کنید بعد داخل یک ظرف بریزید .
مرحله دوم
1 عدد هویج🥕 و 1 عدد سیب زمینی🥔 رو بشورید و به همراه آب بپزید بعد از اینکه سیب زمینی و هویج پخت اجازه دهید تا خنک شوند سپس سیب زمینی را پوست بگیرید و همراه هویج رنده کنید سپس به مرغ اضافه کنید .
مرحله سوم
2 عدد خیارشور را بشورید و اونها رو رنده کنید سپس آب خیارشور را بگیرید و اون رو به بقیه مواد اضافه کنید در آخر جعفری تازه ساطوری شده را به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید .
مرحله چهارم
برای درست کردن سس ابتدا 2 قاشق غذاخوری سس مایونز رو داخل یک ظرف بریزید و به آن 1 قاشق غذاخوری ماست و 100 گرم پنیر خامه ای🧀 را اضافه و با هم ترکیب کنید حالا ادویه ها که شامل نمک🧂 ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و آویشن هست رو به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند .
مرحله پنجم
بعد از اینکه سس یکدست شد اون رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد به سس آغشته بشه در آخر 2 قاشق غذاخوری سس خردل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و حدود 20 دقیقه⏰ داخل یخچال قرار بدید .
مرحله ششم
در این مرحله 10 عدد نان تست🍞 رو داخل فر قرار بدید تا کمی ترد و خشک بشه سپس اون رو با قالب به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید ، یک مقدار از مواد را روی نون بزارید و تکه دیگر نان را روی اون قرار بدید برای تزیین هسته زیتون را خارج کنید و با یک عدد خلال دندون آن رو روی نان قرار بدید ؛ نوش جان