طرز تهیه راتا مرغ و جعفری خوشمزه فینگرفود مناسب مهمانی

طرز تهیه راتا مرغ و جعفری خوشمزه فینگرفود مناسب مهمانیسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک فینگر فود خیلی ساده رو آوردیم که میتونید به راحتی اون رو درست کنید و در مهمونی ها و دورهمی هاتون استفاده کنید ، آموزش امروز طرز تهیه راتا مرغ هست.
با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه راتا مرغ

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

نان تست🍞 10 عدد

سینه مرغ🥠 1 عدد

سیب زمینی🥔 1 عدد

خیارشور 2 عدد

هویج🥕 1 عدد

جعفری تازه 2 قاشق غذاخوری

سس مایونز 2 قاشق غذاخوری

ماست 1 قاشق غذاخوری

پنیر خامه ای🧀 100 گرم

سس خردل 2 قاشق غذاخوری

نمک🧂 ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و آویشن به مقدار لازم


مرحله اول

1 عدد سینه مرغ🥠 را با آب و مقداری نمک و زردچوبه روی حرارت قرار بدید تا مرغ🥠 آب پز بشه وقتی که مرغ آب پز شد آن را از داخل آب بیرون بیارید تا خنک بشه سپس داخل غذاساز بریزید و به صورت خیلی ریز خرد کنید بعد داخل یک ظرف بریزید .


مرحله دوم

1 عدد هویج🥕 و 1 عدد سیب زمینی🥔 رو بشورید و به همراه آب بپزید بعد از اینکه سیب زمینی و هویج پخت اجازه دهید تا خنک شوند سپس سیب زمینی را پوست بگیرید و همراه هویج رنده کنید سپس به مرغ اضافه کنید .


مرحله سوم

2 عدد خیارشور را بشورید و اونها رو رنده کنید سپس آب خیارشور را بگیرید و اون رو به بقیه مواد اضافه کنید در آخر جعفری تازه ساطوری شده را به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید .


مرحله چهارم

برای درست کردن سس ابتدا 2 قاشق غذاخوری سس مایونز رو داخل یک ظرف بریزید و به آن 1 قاشق غذاخوری ماست و 100 گرم پنیر خامه ای🧀 را اضافه و با هم ترکیب کنید حالا ادویه ها که شامل نمک🧂 ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و آویشن هست رو به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند .


مرحله پنجم

بعد از اینکه سس یکدست شد اون رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد به سس آغشته بشه در آخر 2 قاشق غذاخوری سس خردل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و حدود 20 دقیقه⏰ داخل یخچال قرار بدید .


مرحله ششم

در این مرحله 10 عدد نان تست🍞 رو داخل فر قرار بدید تا کمی ترد و خشک بشه سپس اون رو با قالب به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید ، یک مقدار از مواد را روی نون بزارید و تکه دیگر نان را روی اون قرار بدید برای تزیین هسته زیتون را خارج کنید و با یک عدد خلال دندون آن رو روی نان قرار بدید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.