طرز تهیه رولت سیب زمینی پنیری با گوشت چرخ کرده در فر

طرز تهیه رولت سیب زمینی پنیری با گوشت چرخ کرده در فرسلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای سریع رو آوردیم که میتونید اون رو در کنار غذای اصلی به عنوان فینگرفود در مهمونی هاتون سرو کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه رولت سیب زمینی🥔 با گوشت🥩 هست ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه رولت سیب زمینی با گوشت

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر

سیب زمینی🥔 3 عدد

تخم مرغ🥚 2 عدد

پنیر پیتزا🧀 100 گرم

جعفری به مقدار لازم

نمک🧂 ، فلفل سیاه ، ادویه پیاز و جعفری ، پاپریکا ، پودر سیر ، پول بیبر ، آویشن به مقدار لازم

مواد لازم برای مواد میانی

گوشت🥩 چرخ کرده 300 گرم

پیاز🧅 1 عدد

رب گوجه فرنگی🍅 2 قاشق غذاخوری

زرشک 1 مشت

نمک🧂 ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، پاپریکا ، پول بیبر و کمی دارچین به مقدار لازم

زعفران دم کرده به میزان لازم


مرحله اول

در مرحله اول سیب زمینی ها🥔 را پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید سپس با دست آب سیب زمینی ها🥔 را بگیرید و داخل یک ظرف بریزید و ادویه ها که شامل نمک🧂 ، فلفل سیاه ، ادویه پیاز و جعفری ، پاپریکا ، پودر سیر ، پول بیبر ، آویشن هست رو به اون اضافه کنید.


مرحله دوم

یک عدد تخم مرغ🥚 رو بشکنید سپس روی آن کمی پنیر پیتزا🧀 بریزید و با هم ترکیب کنید حالا داخل ظرف مناسب فر کاغذ روغنی پهن کنید و سیب زمینی رو روی اون بریزید و پهن می کنید سپس روی اون کمی روغن بریزید و آن را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت قرار بدید تا بپزه و دور ان کمی طلایی بشه.


مرحله سوم

زرشک رو بشورید و داخل یک ظرف بریزید و روی آن آب سرد بریزید و ۱۰ دقیقه به آن اجازه استراحت بدید بعد از ۱۰ دقیقه آب آن را خالی کنید و داخل کمی روغن را تفت بدید.


مرحله چهارم

پیاز🧅 را پوست بگیرید و بشورید و به صورت نگینی خرد کنید سپس آن را داخل روغن بریزید و تفت بدید وقتی که پیاز🧅 سبک شد زردچوبه را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس گوشت چرخ کرده🥩 را اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که رنگ گوشت تغییر کنه.


مرحله پنجم

وقتی که رنگ گوشت🥩 رنگ کمی تغییر کرد ادویه ها که شامل نمک🧂 ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، پاپریکا ، پول بیبر و کمی دارچین است را اضافه کنید و وقتی که گوشت🥩 کامل تغییر رنگ داد و خامی ادویه ها گرفته شد رب گوجه فرنگی🍅 رو اضافه کنید بعد از تفت دادن رب زعفران دم کرده را به همراه زرشک تفت داده شده اضافه کنید.


مرحله ششم

مواد گوشتی روی سیب زمینی پخش کنید و یک طرف اون رو خالی بزارید و پنیر پیتزا🧀 بریزید بعد اون رول کنید و روش کمی پنیر پیتزا🧀 بریزید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۰ دقیقه قرار بدید تا پنیر ذوب بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.