طرز تهیه سالاد بادمجان رژیمی ترکیه ای با ماست کم چرب

طرز تهیه سالاد بادمجان رژیمی ترکیه ای با ماست کم چربسلام به همراهان سایت آشپزم امروز طرز تهیه سالاد خیلی خوشمزه رو آوردیم که طعم بسیار متفاوتی داره ، این سالاد رو میتوان به عنوان یک پیش غذای رژیمی یا یک وعده غذای سبک سرو کرد پیشنهاد میکنیم سالاد بادمجان ترکیه ای رو از دست ندید .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه سالاد بادمجان ترکیه ای

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

بادمجان 3 عدد

فلفل دلمه رنگي نصف 1 عدد

نخود پخته 400 گرم

ماست كم چرب 2 پيمانه

ارده 2 قاشق غذاخوری

جعفري خرد شده 1/2 پيمانه

گردو خرد شده 1/2 پيمانه

ليمو ترش 1 عدد

سير رنده شده 2 حبه

نمك به مقدار لازم

زيره ، فلفل سياه ، پول بيبر و پاپريكا از هركدام 1 قاشق چایخوری

روغن زيتون جهت تفت دادن نخود 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

ابتدا 3 عدد بادمجان رو به همراه نصف 1 عدد بشورید و اون هارو روی حرارت کباب کنید بعد از پخت اونها رو داخل یک ظرف در بسته بزارید تا پوست اون راحت تر کنده شود .


مرحله دوم

در این فاصله 2 پیمانه ماست رو داخل یک ظرف بریزید بعد به آن 2 قاشق غذاخوری ارده و آب 1 عدد لیمو ترش و سیر رنده شده و نمک رو به آن اضافه کنید و باهم مخلوط کنید تا یکدست شود .


مرحله سوم

بادمجان ها رو از داخل ظرف بیرون بیارید و اونها رو خوب پوست بگیرید و ساطوری کنید بعد فلفل دلمه ای کبابی رو هم ساطوری کنید برای عطر بهتر 1/2 پیمانه جعفری تازه را خوب بشورید و ساطوری کنید و به مواد اضافه کنید .


مرحله چهارم

1/2 پیمانه گردو رو هم خیلی ریز خرد کنید و به همراه تمام موادی که ساطوری شد به سس اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید حالا داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و وقتی که روغن داغ شد نخودی که از قبل پختید رو به اون اضافه کنید .


مرحله پنجم

ادویه ها که شامل زيره ، فلفل سياه ، پول بيبر و پاپريكا هست رو اضافه کنید و 5 الی 6 دقیقه تفت بدید بعد داخل ظرف سرو مقداری از سس بریزید و روی اون مقداری نخود بریزید سپس مقداری روغن زیتون روی اونها بریزید و سرو کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.