طرز تهیه سالاد بادمجان رژیمی ترکیه ای با ماست کم چرب
سلام به همراهان سایت آشپزم امروز طرز تهیه سالاد خیلی خوشمزه رو آوردیم که طعم بسیار متفاوتی داره ، این سالاد رو میتوان به عنوان یک پیش غذای رژیمی یا یک وعده غذای سبک سرو کرد پیشنهاد میکنیم سالاد بادمجان ترکیه ای رو از دست ندید .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه سالاد بادمجان ترکیه ای
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ بادمجان 3 عدد
⫸ فلفل دلمه رنگي نصف 1 عدد
⫸ نخود پخته 400 گرم
⫸ ماست كم چرب 2 پيمانه
⫸ ارده 2 قاشق غذاخوری
⫸ جعفري خرد شده 1/2 پيمانه
⫸ گردو خرد شده 1/2 پيمانه
⫸ ليمو ترش 1 عدد
⫸ سير رنده شده 2 حبه
⫸ نمك به مقدار لازم
⫸ زيره ، فلفل سياه ، پول بيبر و پاپريكا از هركدام 1 قاشق چایخوری
⫸ روغن زيتون جهت تفت دادن نخود 2 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سالاد روسی با سینه مرغ
مرحله اول
ابتدا 3 عدد بادمجان رو به همراه نصف 1 عدد بشورید و اون هارو روی حرارت کباب کنید بعد از پخت اونها رو داخل یک ظرف در بسته بزارید تا پوست اون راحت تر کنده شود .
مرحله دوم
در این فاصله 2 پیمانه ماست رو داخل یک ظرف بریزید بعد به آن 2 قاشق غذاخوری ارده و آب 1 عدد لیمو ترش و سیر رنده شده و نمک رو به آن اضافه کنید و باهم مخلوط کنید تا یکدست شود .
مرحله سوم
بادمجان ها رو از داخل ظرف بیرون بیارید و اونها رو خوب پوست بگیرید و ساطوری کنید بعد فلفل دلمه ای کبابی رو هم ساطوری کنید برای عطر بهتر 1/2 پیمانه جعفری تازه را خوب بشورید و ساطوری کنید و به مواد اضافه کنید .
مرحله چهارم
1/2 پیمانه گردو رو هم خیلی ریز خرد کنید و به همراه تمام موادی که ساطوری شد به سس اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید حالا داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و وقتی که روغن داغ شد نخودی که از قبل پختید رو به اون اضافه کنید .
مرحله پنجم
ادویه ها که شامل زيره ، فلفل سياه ، پول بيبر و پاپريكا هست رو اضافه کنید و 5 الی 6 دقیقه تفت بدید بعد داخل ظرف سرو مقداری از سس بریزید و روی اون مقداری نخود بریزید سپس مقداری روغن زیتون روی اونها بریزید و سرو کنید ؛ نوش جان