طرز تهیه سالاد کاردینال فرانسوی راحت و خوشمزه با کالباس

طرز تهیه سالاد کاردینال فرانسوی راحت و خوشمزه با کالباسکاربران عزیز سایت آشپزم امروز براتون یک سالاد خیلی جذاب فرانسوی رو آوردیم که یک گزینه خیلی عالی برای مهمونی هاست ، آموزش امروز طرز تهیه سالاد کاردینال فرانسوی هست .
سالاد کاردینال یکی از معروف ترین سالادهای بین المللی است که مانند سالاد ماکارونی و سالاد الویه با ترکیباتی که دارد میتواند یک وعده غذای کامل و سالم باشد .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه سالاد کاردینال فرانسوی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

⫸ سیب‌زمینی 200 گرم

⫸ مغز گردو 100 گرم

⫸ کالباس 100 گرم

⫸ خیار شور 100 گرم

⫸ کرفس 2 شاخه

⫸ برنج 1 پیمانه

⫸ ماست چکیده 2 قاشق غذا خوری

⫸ لیمو 1 عدد

⫸ نمک به مقدار لازم

⫸ فلفل‌سیاه به مقدار لازم

⫸ پودر موسیر 1/2 قاشق چای خوری

مرحله اول

ابتدا برای درست کردن سس سالاد ماست ، نمک ، پودر موسیر ، فلفل سیاه و آب لیموی تازه رو داخل یک ظرف بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا وقتی که یکدست بشه ، کرفس ها را به صورت نگینی خرد کنید و بعد به سس اضافه کنید .


مرحله دوم

سیب زمینی هایی که از قبل پختید و به صورت نگینی خرد کرده اید رو به همراه کالباس خرد شده به سس اضافه کنید ، خیارشورها را هم بشورید و بعد به صورت نگینی خرد کنید و به سس اضافه کنید .

مرحله سوم

در این مرحله برنج پخته شده رو به مواد اضافه کنید هم بزنید و کنار بذارید ؛ حالا گردوها رو داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید و کمی اونا رو تفت بدید بعد از 1 دقیقه سیاه دانه رو به گردو اضافه کنید کمی هم بزنید بعد به باقی مواد اضافه کنید حالا آنها را به خوبی هم بزنید ؛ نوش جان
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.