طرز تهیه سالاد کیسیر ترکیه ای لذیذ و رژیمی با بلغور گندم
کاربران هنرمند سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک سالاد یا پیش غذای ترکیه ای رو آوردیم که میتونه یک وعده عالی برای افرادی هست که رژیم غذایی خود را رعایت میکنند ، آموزش امروز طرز تهیه سالاد کیسیر ترکیه ای هست .
سالاد کیسیر یک نوع سالاد یا پیش غذای خوشمزه ترکیه ای است که بسیار شبیه سالاد تبوله لبنانی می باشد ، این سالاد یک پیشنهاد بسیار مناسب برای داشتن یک وعده غذایی سبک است همچنین برای افرادی که رژیمی غذایی خود را رعایت میکنند بسیار عالیست
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه سالاد کیسیر ترکیه ای
مواد لازم برای 2 الی 3 نفر
⫸ بلغور ریز گندم 1 و 1/2 پیمانه
⫸ آب جوش 1 پیمانه
⫸ خیار 1 عدد
⫸ گوجه فرنگی 1 عدد در صورت تمایل
⫸ کاهو حدود 5 الی 6 برگ
⫸ جعفری خرد شده 1/6 پیمانه
⫸ پیازچه خرد شده 1/6 پیمانه
⫸ رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
⫸ پیاز سرخ شده 1 عدد
⫸ آبلیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک ، فلفل سیاه و پولبیبر به مقدار لازم ( در صورت تمایل کمی آویشن )
⫸ سس انار 3 قاشق غذاخوری ( در صورت نبود سس انار ، رب انار را جایگزین کنید )
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سالاد بادمجان رژیمی ترکیه ای با ماست کم چرب
مرحله اول
ابتدا بلغور گندم را داخل یک ظرف بریزید و به آن 2 لیوان آب جوش و کمی نمک را اضافه کنید و بعد در ظرف رو بذارید و به مدت 15 دقیقه اجازه بدید تا بلغور خیس شود .
مرحله دوم
در این فاصله 1 عدد پیاز را پوست بگیرید و بعد به صورت نگینی خرد کنید سپس کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید و وقتی که روغن داغ شد پیاز را داخل آن بریزید و تفت بدید تا وقتی که سبک و طلایی شود .
مرحله سوم
وقتی که پیاز سبک و طلایی شد به آن رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت بدید تا رب سرخ شود بلغور های نرم شده را داخل یک ظرف بزرگتر بریزید و بعد به آن پیاز سرخ شده را اضافه کنید و با همزن هم بزنید .
مرحله چهارم
1 عدد گوجه فرنگی رو بشورید و به صورت نگینی خرد کنید سپس به مواد اضافه کنید بعد کاهو رو هم به اندازه دلخواهتون خرد کنید و به همراه جعفری و پیازچه خرد شده به مواد اضافه کنید حالا ادویه ها که شامل نمک ، فلفل سیاه و پولبیبر هست رو به همراه سس انار و آبلیمو به بقیه مواد سالاد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید ؛ نوش جان
نکات مهم :
📌 بلغور ترکیه با بلغور ایرانی متفاوت است و بلغور ترکی نیاز به پخت دارد ؛ بهتر است بلغور خام را 1 ساعت داخل آب جوش خیس بدید .
📌 دقت کنید که بلغورها نباید له بشن و زیر زبون باید حس شوند .
📌 این سالاد رو معمولا داخل برگهای کاهو به صورت تک نفره سرو میکنند .
📌 در صورت درشت بودن بلغورها اجازه دهید بیشتر خیس بخورد .