طرز تهیه ساندویچ گوشت سوخاری با قارچ و پنیر
سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یه ساندویچ خیلی متفاوت رو آوردیم. آموزش امروز طرز تهیه ساندویچ گوشت سوخاری هست. یک ساندویچ عالی و لذیذ با طعمی متفاوت ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ساندویچ سوخاری
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت چرخ کرده 100 گرم
⫸ نان تست 10 الی 12 عدد
⫸ فلفل دلمه ای نصف عدد
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ سیر 3 الی 4 حبه
⫸ قارچ 7 الی 8 عدد
⫸ تخم مرغ 4 الی 5 عدد
⫸ پنیر خامه ای یا خامه 1 قاشق غذاخوری
⫸ سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
⫸ پنیر پیتزا به میزان لازم
⫸ پنیر پارمسان به مقدار لازم
⫸ آرد سوخاری به مقدار لازم
⫸ ادویه نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر و آویشن به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ساندویچ تست فوری با کالباس و بیکن
مرحله اول
در مرحله اول ۱ عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید سپس اون رو به صورت نگینی خرد کنید بعد داخل ماهیتابه مقدار خیلی کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید سپس پیاز رو داخل ماهیتابه بریزید و اون رو کمی تفت بدید.
مرحله دوم
حالا ۳ الی ۴ حبه سیر رو پوست بگیرید و بشورید سپس با چاقو به صورت خیلی ریز اونهارو خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت بدید وقتی که بوی خامی سیر گرفته شد ۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که رنگ گوشت تغییر کنه.
مرحله سوم
در این فاصله ۷ الی ۸ عدد قارچ رو بشورید و اون هارو به صورت اسلایسی خرد کنید و وقتی که گوشت پخت قارچ هارو به گوشت اضافه کنید و تفت بدید تا قارچ بپزه.
مرحله چهارم
نصف یک عدد فلفل دلمه ای رو بشورید و به صورت نگینی خرد کنید و وقتی که قارچ پخت به مواد اضافه کنید و تفت بدید ، یک قاشق غذاخوری پنیر خامه ای یا خامه رو به همراه یک قاشق غذاخوری سس مایونز رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید حالا ادویه ها که شامل نمک زردچوبه فلفل پودر سیر و آویشن هست رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که بوی خامی ادویه ها گرفته بشه بعد بزارید تا کمی از حرارت بیفته.
مرحله پنجم
دور نون های تست رو برش بزنید و اون رو به صورت مثلثی برش بزنید ، وقتی که مواد از حرارت افتاد پنیر پیتزا و پنیر پارمسان رو اضافه کنید سپس داخل یک ظرف ۴ الی ۵ عدد تخم مرغ رو بشکنید بعد با چنگال خوب هم بزنید تا وقتی که تخم مرغ از لختگی دربیاد بعد داخل یک ظرف دیگر آرد سوخاری بریزید، داخل ظرف سوم مقداری پنیر پیتزا و آرد سوخاری بریزید و باهم مخلوط کنید.
مرحله ششم
در این مرحله بین دوتا نون تست مقداری از مواد میانی بریزید سپس نون رو ابتدا داخل تخم مرغ بعد داخل آرد سوخاری بعد مجددا داخل تخم مرغ بزنید و در آخر اون رو داخل ترکیب آرد سوخاری و پنیر پیتزا بزنید بعد ساندویچ هارو به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدید تا مواد خوب بگیره ؛ داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید بعد ساندویچ هارو داخل ماهیتابه سرخ کنید ؛ نوش جان