طرز تهیه املت شاک شوکا ترکیه ای بسیار خوشمزه

طرز تهیه املت شاک شوکا ترکیه ای بسیار خوشمزهسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون یک غذای ترکیه ای آوردیم که خیلی شبیه یتیمچه ایرانی هست ؛ اسم این غذای خوشمزه شاک شوکا ترکیه ای هست که نوعی املت و باب طبع ایرانی هاست و طرفدارهای زیادی داره ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه شاک شوکا ترکیه ای

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

⫸ بادمجان 2 عدد

⫸ سیب زمینی 2 عدد

⫸ گوجه فرنگی 2 عدد

⫸ سیر 4 حبه

⫸ نمک، فلفل سیاه و قرمز، آویشن، زردچوبه به میزان لازم

⫸ روغن به میزان لازم

⫸ پیاز متوسط 1 عدد

⫸ فلفل دلمه ای 1 عدد

⫸ تخم مرغ 1 عدد


مرحله اول

در مرحله اول داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا داغ بشه در این فاصله دو عدد سیب زمینی را بشورید و پوست بگیرید سپس به هر شکلی که دوست دارید آن را خرد کنید بعد از اینکه سیب زمینی ها را خرد کردید اونها رو داخل ماهیتابه بریزید تا با روغن خوب سرخ بشه.


مرحله دوم

در هنگام سرخ شدن به آن کمی نمک بزنید بعد از اینکه سیب زمینی ها سرخ شدند آنها را از داخل ماهیتابه بیرون بیاید روی دستمال جذب روغن بذارید تا روغن اضافی آن گرفته بشه.


مرحله سوم

دو عدد بادمجان متوسط رو بشورید و پوست بگیرید بعد به هر شکلی که دوست دارید اون رو خورد کنید حالا داخل ظرفی آب بریزید و به آن ۳ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که نمک کاملاً در آب حل بشه بعد بادمجان ها را در آب و نمک بریزید تا تلخی آن گرفته بشه.


مرحله چهارم

بعد از نیم ساعت بادمجان ها را از داخل آب بیرون بیارید بعد با دستمال آنها را خشک کنید سپس سپس داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد بادمجان ها را داخل روغن بریزید و تفت بدید تا سرخ بشه بعد از اینکه بادمجان ها سرخ شدن آنها را از داخل روغن بیرون بیارید و روی دستمال جذب روغن بذارید تا روغن اضافی آنها گرفته بشه.


مرحله پنجم

یک عدد پیاز متوسط را پوست بگیرید و بشویید بعد آن را خورد کنید سپس داخل ماهیتابه به همراه روغن بریزید تفت بدید تا وقتی که پیاز سبک و طلایی بشه سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که عطر سیر دربیاد


مرحله ششم

وقتی که عطر سیر درآمد به آن ادویه ها که شامل نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، آویشن و زردچوبه هست رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پیاز و سیر از خامی در بیان.


مرحله هفتم

دو عدد گوجه‌فرنگی را بشویید و بعد بارنده آنها را خوب پوره کنید سپس فلفل دلمه ای رو هم بشورید بعد آن را به صورت نگینی خرد کنید بعد فلفل دلمه را داخل پور گوجه بریزید و با هم مخلوط کنید سپس داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید و هم بزنید تا وقتی که غلیظ بشه.


مرحله هشتم

بادمجان را به سس اضافه کنید و کمی تفت بدید و از روی حرارت بردارید حالا یک عدد تخم مرغ را داخل ماهیتابه بشکند و به اون روغن اضافه کنید و اجازه بدید تا تخم مرغ کاملاً بپزه حالا داخل ظرف سرو ابتدا سیب زمینی سرخ شده را بریزید بعد سسی که با بادمجان مخلوط شده و در آخر تخم مرغ را روی غذا بزارید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.