طرز تهیه سیب زمینی با سس قارچ رستورانی و فوری

طرز تهیه سیب زمینی با سس قارچ رستورانی و فوری

سلام به کاربران عزیز سایت آشپزم امروز اومدیم با یک شام فوری که میتونید خیلی راحت و کمترین هزینه اون رو درست کنید.آموزش امروز طرز تهیه سیب زمینی با سس قارچ هست.یک غذای فوری و خوشمزه و ساده. با من همراه باشید.

درجه سختی: 3/10

زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه سیب زمینی با سس قارچ

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ سیب زمینی 1 کیلو

پیاز 3 عدد متوسط

قارچ 300 گرم

خامه 200 گرم

شیر 1 استکان

پنیر پیتزا 50 گرم

کره 70 گرم

ادویه نمک،فلفل،آویشن، پاپریکا یا پولبیبر


مرحله اول

در مرحله اول ابتدا یک کیلو سیب زمینی را بشورید و خشک کنید سپس به صورت خلالی درشت خورد کنید و با آب بشورید و بزارید که آب سیب زمینی ها برود


مرحله دوم

در این مرحله مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید .سپس وقتی سیب زمینی ها خوب خشک شدن اونهارو داخل روغن داغ بریزید.در حین پخت مقداری نمک به سیب زمینی ها اضافه کنید و هم بزنید. وقتی سیب زمینی هاتون کامل سرخ شد اونهارو از روی گاز بردارید و روی دستمال بزارید تا روغن اونها کشیده بشه.سپس داخل ظرف سرو بریزید.


مرحله سوم

برای درست کردن سس قارچ ابتدا سه عدد پیاز متوسط رو پوست بگیرید و بشورید و به صورت خلالی خورد کنید سپس داخل ماهیتابه هفتاد گرم کره بریزید و وقتی که کامل آب شد پیازهای خلالی رو بهش اضافه کنید و کاملا سرخش کنید.


مرحله چهارم

در مرحله بعد سیصد گرم قارچ رو بشورید تا خوب تمیز بشن سپس با یک دستمال تمیز اون رو خشک کنید و وقتی که کاملا خشک شد اونهارو به صورت اسلایلی خورد کنید سپس به پیازهای درحال سرخ شدن اضافه کنید و باهم تفت بدید‌.سپس مقداری آب لیمو تازه اضافه کنید تا قارچ هاتون سیاه نشن


مرحله پنجم

سپس چند حبه سیر کوچک رو پوست بگیرید و خورد کنید و به قارچ و پیاز هاتون اضافه کنید.سپس ادویه هامون که شامل نمک فلفل آویشن و پابریکا هست رو اضافه کنید و مخلوط کنید.


مرحله ششم

سپس دویست گرم خامه و یک استکان شیر رو به موادتون اضافه کنید و تا زمانی که شروع به جوشیدن کرد اونهارو مخلوط کنید.وقتی شروع به جوشیدن کرد پنجاه گرم پنیر پیتزا یا گودا رو اضافه کنید و در ماهیتابه رو بزارید پنیر با شعله کم ذوب بشه بعد از اینکه پنیر هاتون ذوب شد غذای ما آماده هست. سپس روی سس رو سیب زمینی ها بریزید و سرو کنید‌. نوش جان


نکته

❌ شعله بعد از اضافه کردن خامه و شیر کم باشه و اصلا اجازه ندین بجوشه!

❌ پنیر که ذوب شد شعله را خاموش کنید.

❌ روغن اضافی سیب زمینی را بگیرید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.