طرز تهیه سوتلاچ ترکیه ای با وانیل و نشاسته خوش طعم
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک دسر خیلی راحت ترکیه ای رو آوردیم که شباهت خیلی زیادی به شیر برنج داره. آموزش امروز طرز تهیه سوتلاچ ترکیه ای هست. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سوتلاچ ترکیه ای
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ برنج 3 قاشق غذاخوری
⫸ آب 1/5 پیمانه
⫸ شیر 1 لیتر
⫸ شکر 2/3 پیمانه
⫸ وانیل 1 قاشق چایخوری
⫸ نشاسته ذرت یا گندم 1/5 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سارای تاتلیسی دسر ترکیه ای مجلسی
مرحله اول
برای درست کردن این دسر خوشمزه ترکی ابتدا برنج را داخل یک ظرف بریزید بر روی آن آب بریزی ۳ ساعت به آن اجازه بدید تا خیس بخوره بعد برنج را آبکش کنید سپس با مقداری آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا کاملا مغز پخت بشه.
مرحله دوم
وقتی که برنج کاملا پخته و آب آن کشیده شد به برنج شیر و شکر را اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه مدام هم بزنید حالا به آن وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم
سپس نشاسته رو داخل یک ظرف بریزید و مقدار خیلی کمی آب اضافه کنید و مخلوط کنید حالا اون رو به مواد اضافه کنید بعد هم بزنید وقتی که مواد به غلظت رسید اونها رو داخل ظرف های مناسب فر بریزید.
مرحله چهارم
بعد داخل ظرف ها رو سینی فر قرار بدید و تا نصف ظرف داخل سینی فر آب جوش بریزید حالا سینی فر و داخل فر با دمای ۲۵۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدید تا بپزه نوش جان