طرز تهیه سوپ عدس ترش لبنانی خوشمزه برای ماه رمضان

طرز تهیه سوپ عدس ترش لبنانی خوشمزه برای ماه رمضانهنرمندان سایت آشپزم امروز براتون یک سوپ خوشمزه لبنانی رو آوردیم که شباهت زیادی به آش عدسی ایران داره ، آموزش امروز طرز تهیه سوپ عدس ترش لبنانی هست .
سوپ عدس لبنانی یک غذای خوشمزه و محبوب در خاورمیانه است این سوپ عدس دارای ترکیبات فوق‌العاده‌ از عدس و ادویه‌های گرم است و سرشار از فیبر است ، این سوپ از محبوب ترین غذاهای لبنانی است که بیشتر در ماه مبارک رمضان تهیه و سرو میشود .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه سوپ عدس ترش لبنانی

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

⫸ عدس ریز 500 گرم

⫸ پیاز 200 گرم

روغن به مقدار لازم

⫸ سیر 5 حبه

⫸ سیب‌زمینی 300 گرم

⫸ برگ اسفناج 100 گرم

⫸ لیمو 2 عدد

⫸ گشنیز 30 گرم

⫸ آب به مقدار لازم

⫸ نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

مرحله اول

برای شروع یک عدد ماهیتابه بر روی حرارت قرار بدید و داخل آن روغن بریزید و اجازه بدید تا روغن گرم بشه در این فاصله 1 عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی آن را خرد کنید و به روغن اضافه کنید و تفت بدید .

مرحله دوم

سیب زمینی ها رو بشورید و پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و به پیاز طلایی شده اضافه کنید سیب زمینی ها وقتی کمی از حالت خامی در اومد عدس را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید بعد آب را اضافه کنید و به مدت 40 دقیقه اجازه بدید تا پخت کامل شود .


مرحله سوم
داخل یک ماهیتابه دیگر روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا داغ بشه در این فاصله 5 حبه سیر را کاملاً ریز خورد کنید و به روغن اضافه کنید و تفت بدید سپس زردچوبه را به همراه فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و تفت بدید .

مرحله چهارم
اسفناج و گشنیز را کاملاً خرد کنید و به سیر اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که سبزیجات کمی سبک بشه وقتی که سبک شد آبلیمو را به آن اضافه کنید و تفت بدید وقتی که 90 درصد پخت عدس تمام شد سبزیجات رو اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر به پخت ادامه بدید بعد از 10 دقیقه غذای ما آماده است ؛ نوش جان
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.