طرز تهیه سوپ عدس ترش لبنانی خوشمزه برای ماه رمضان
هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون یک سوپ خوشمزه لبنانی رو آوردیم که شباهت زیادی به آش عدسی ایران داره ، آموزش امروز طرز تهیه سوپ عدس ترش لبنانی هست .
سوپ عدس لبنانی یک غذای خوشمزه و محبوب در خاورمیانه است این سوپ عدس دارای ترکیبات فوقالعاده از عدس و ادویههای گرم است و سرشار از فیبر است ، این سوپ از محبوب ترین غذاهای لبنانی است که بیشتر در ماه مبارک رمضان تهیه و سرو میشود .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه سوپ عدس ترش لبنانی
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ عدس ریز 500 گرم
⫸ پیاز 200 گرم
⫸ روغن به مقدار لازم
⫸ سیر 5 حبه
⫸ سیبزمینی 300 گرم
⫸ برگ اسفناج 100 گرم
⫸ لیمو 2 عدد
⫸ گشنیز 30 گرم
⫸ آب به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه بابا غنوش اصیل لبنانی با ماست و ارده
مرحله اول
سیب زمینی ها رو بشورید و پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و به پیاز طلایی شده اضافه کنید سیب زمینی ها وقتی کمی از حالت خامی در اومد عدس را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید بعد آب را اضافه کنید و به مدت 40 دقیقه اجازه بدید تا پخت کامل شود .