طرز تهیه سوپ برش روسی مقوی و رژیمی رستورانی
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک سوپ خیلی ساده روسی رو آوردیم.اگر دوست دارید که غذاهای کشور های مختلف رو امتحان کنید پیشنهاد میدم این دستور پخت رو از دست ندید. آموزش امروز طرز تهیه سوپ برش روسی هست. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سوپ برش روسی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ لبو 2 عدد متوسط
⫸ کلم سفید 1/4 یک کلم متوسط
⫸ پیاز 2 عدد متوسط
⫸ سیر 4 حبه
⫸ هویج 2 عدد
⫸ سیب زمینی 3 عدد کوچک
⫸ شوید یا جعفری تازه 1 دسته
⫸ استاک مرغ 1 تا 2 عدد
⫸ سرکه سیب نصف استکان
⫸ خامه ترش به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه آلاشینگ آلمانی با نان تست و پنیر پیتزا
مرحله اول
ابتدا 1 قاشق غذاخوری خامه صبحانه و 1 قاشق غذاخوری ماست با 1 قاشق چایخوری آبلیمو مخلوط کنید و بزارید تا به مدت یک ربع بمونه.
مرحله دوم
حالا 2 عدد ️پیازها رو بشورید و پوست بگیرید و با رنده درشت اون هارو رنده کنید بعد 2 عدد لبو رو هم بشورید و پوست بگیرید بعد با رنده درشت رنده کنید، بعد هویج و سیب زمینی رو هم بشورید و پوست بگیرید بعد به صورت نگینی ریز و به یک اندازه خرد کنید.
مرحله سوم
حالا داخل قابلمه مقداری روغن زیتون بریزید وقتی که داغ شد پیاز ها رو به اون اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که سبک بشه وقتی که پیازها سبک شد سیرها را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم
وقتی عطر سیر بلند شده هویج های نگینی را هم اضافه کنید و در قابلمه را چند دقیقه ببندید حالا کلم سفید ها و لبو های درشت رنده شده و در نهایت سیب زمینی ها رو اضافه کنید و همه رو با هم مخلوط کنید
مرحله پنجم
کمی که مواد با هم تفت خوردن استاک مرغ را با آب جوشیده حل کنید و روی مواد بریزید سپس به مدت نیم ساعت تا چهل دقیقه به سبزیجات اجازه بدید تا پخته و نرم بشن
مرحله ششم
وقتی که سبزیجات نرم شدن سرکه سیب و سبزی های خرد شده را هم اضافه کنید بعد در قابلمه را بگذارید تا به مدت نیم ساعت بپزه نوش جان