طرز تهیه سوپ گوشت مکزیکی بسیار مقوی و سالم با نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سوپ گوشت + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
سوپ گوشت مکزیکی
مواد لازم برای 6 نفر
⫸ گوشت بره 400 گرم
⫸ زردچوبه 1 قاشق چایخوری پ
⫸ فلفل سیاه 1/5 قاشق چایخوری
⫸ پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
⫸ پودر زنجبیل 1/3 قاشق چایخوری
⫸ کره 2 قاشق غذاخوری
⫸ کرفس خرد شده 3/4 پیمانه
⫸ پیاز سفید 1 عدد
⫸ پیاز قرمز 1 عدد
⫸ گشنیز تازه 1/2 پیمانه
⫸ گوجه 800 گرم
⫸ آب 7 فنجان
⫸ عدس 3/4 پیمانه
⫸ نخود 425 گرم
⫸ ورمیشل 110 گرم
⫸ تخم مرغ 2 عدد
⫸ آب لیمو 2 عدد
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه تاکو مرغ مکزیکی راحت و خوشمزه با سبزیجات
مرحله اول
برای درست کردن این غذای مکزیکی خوشمزه ، ابتدا عدس را داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن مقداری آب اضافه کنید. 2 ساعت زمان بدید تا عدس خیس بخورد و نفخ آن گرفته شود. حالا 400 گرم گوشت بره رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید.
مرحله دوم
به آن زردچوبه ، فلفل سیاه ، زنجبیل و نمک رو اضافه کنید. سپس کرفس را به همراه گشنیز و آن اضافه کنید. پیاز قرمز و پیاز سفید رو پوست بگیرید ، بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید و به همراه کره به گوشت اضافه کنید.
مرحله سوم
هر 5 دقیقه یک بار مواد رو هم بزنید ، تا جایی که رنگ گوشت تغییر کند و سبزیجات کمی پخته و نرم شوند. حالا گوجه فرنگی رو به باقی مواد داخل قابلمه اضافه کنید و 15 دقیقه زمان بدید تا قابلمه روی حرارت بماند و سس گوجه به خورد مواد برود.
مرحله چهارم
به آن رب گوجه فرنگی ، آب و عدس رو اضافه کنید ، در قابلمه رو بذارید و زمان بدید تا سوپ به جوش بیاید. بعد از اینکه سوپ به جوش آمد ، حرارت را کم کنید و در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید ، تا به مدت دو ساعت سوپ بپزد و جا بیفتد.
مرحله پنجم
در 10 دقیقه آخر حرارت رو کم کنید ، به سوپ نخود پخته و رشته ورمیشل را اضافه کنید و بذارید ، تا 10 دقیقه این مواد داخل سوپ بماند.
مرحله ششم
دو عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید و آنها را با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیایند. بعد تخم مرغها را به همراه آب لیمو به سوپ اضافه کنید و یک دقیقه دیگر اجازه بدید تا سوپ روی حرارت بماند. بعد اون را از روی حرارت بردارید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ به دلیل ادویههای فراوانی که در این غذا هست ، باعث میشود که این غذا طبع گرمی داشته باشد و یک گزینه عالی برای افراد سرد مزاج باشد.
◉ در صورتی که گوشت بره دوست نداشتید ، میتوانید به جای آن از بوقلمون ، گوشت گوسفندی ، گوشت چرخ کرده یا مرغ استفاده کنید.
◉ توجه کنید که یک دقیقه بعد از اینکه تخم مرغ رو به باقی مواد سوپ اضافه کردید ، اون رو از روی حرارت بردارید تا تخم مرغ زیاد نپزد.