طرز تهیه سوپ گوشت مکزیکی بسیار مقوی و سالم با نکات مهم

طرز تهیه سوپ گوشت مکزیکی بسیار مقوی و سالم با نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سوپ گوشت + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 120 دقیقه
زمان تهیه: 25 دقیقه

سوپ گوشت مکزیکی

مواد لازم برای 6 نفر

گوشت بره 400 گرم

زردچوبه 1 قاشق چایخوری پ

فلفل سیاه 1/5 قاشق چایخوری

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

پودر زنجبیل 1/3 قاشق چایخوری

کره 2 قاشق غذاخوری

کرفس خرد شده 3/4 پیمانه

پیاز سفید 1 عدد

پیاز قرمز 1 عدد

گشنیز تازه 1/2 پیمانه

گوجه 800 گرم

آب 7 فنجان

عدس 3/4 پیمانه

نخود 425 گرم

ورمیشل 110 گرم

تخم مرغ 2 عدد

آب لیمو 2 عدد


مرحله اول

برای درست کردن این غذای مکزیکی خوشمزه ، ابتدا عدس را داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن مقداری آب اضافه کنید. 2 ساعت زمان بدید تا عدس خیس بخورد و نفخ آن گرفته شود. حالا 400 گرم گوشت بره رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید.


مرحله دوم

به آن زردچوبه ، فلفل سیاه ، زنجبیل و نمک رو اضافه کنید. سپس کرفس را به همراه گشنیز و آن اضافه کنید. پیاز قرمز و پیاز سفید رو پوست بگیرید ، بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید و به همراه کره به گوشت اضافه کنید.


مرحله سوم

هر 5 دقیقه یک بار مواد رو هم بزنید ، تا جایی که رنگ گوشت تغییر کند و سبزیجات کمی پخته و نرم شوند. حالا گوجه فرنگی رو به باقی مواد داخل قابلمه اضافه کنید و 15 دقیقه زمان بدید تا قابلمه روی حرارت بماند و سس گوجه به خورد مواد برود.


مرحله چهارم

به آن رب گوجه فرنگی ، آب و عدس رو اضافه کنید ، در قابلمه رو بذارید و زمان بدید تا سوپ به جوش بیاید. بعد از اینکه سوپ به جوش آمد ، حرارت را کم کنید و در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید ، تا به مدت دو ساعت سوپ بپزد و جا بیفتد.


مرحله پنجم

در 10 دقیقه آخر حرارت رو کم کنید ، به سوپ نخود پخته و رشته ورمیشل را اضافه کنید و بذارید ، تا 10 دقیقه این مواد داخل سوپ بماند.


مرحله ششم

دو عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید و آنها را با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیایند. بعد تخم مرغ‌ها را به همراه آب لیمو به سوپ اضافه کنید و یک دقیقه دیگر اجازه بدید تا سوپ روی حرارت بماند. بعد اون را از روی حرارت بردارید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
به دلیل ادویه‌های فراوانی که در این غذا هست ، باعث می‌شود که این غذا طبع گرمی داشته باشد و یک گزینه عالی برای افراد سرد مزاج باشد.
در صورتی که گوشت بره دوست نداشتید ، می‌توانید به جای آن از بوقلمون ، گوشت گوسفندی ، گوشت چرخ کرده یا مرغ استفاده کنید.
توجه کنید که یک دقیقه بعد از اینکه تخم مرغ رو به باقی مواد سوپ اضافه کردید ، اون رو از روی حرارت بردارید تا تخم مرغ زیاد نپزد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.