طرز تهیه سوپ حریرا مراکشی خوش طعم برای افطار با گوشت
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک سوپ خوشمزه مراکشی رو آوردیم که در زمان خیلی کم درست میشه به شدت خوشمزست ، آموزش امروز طرز تهیه سوپ حریرا مراکشی هست .
سوپ حریرا مراکشی یکی از مقوی ترین سوپ هاست ، این سوپ هم با گوشت و هم بدون گوشت تهیه میشود این سوپ اغلب در ماه مبارک رمضان تهیه و سرو میشود و با ترکیبات خود بسیار برای سرماخوردگی مفید می باشد .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه سوپ حریرا مراکشی
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ گوشت قرمز 500 گرم
⫸ پیاز200 گرم
⫸ سیر 3 عدد
⫸ کرفس 1 شاخه
⫸ هویج 1 عدد
⫸ گوجه فرنگی500 گرم
⫸ نخود 100 گرم
⫸ عدس 50 گرم
⫸ آب لیموی تازه 1 عدد
⫸ گشنیز یا جعفری به مقدار لازم
⫸ آب جوش به مقدار لازم
⫸ رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
⫸ ورمیشل 100 گرم
⫸ روغن مایع و روغن زیتون به مقدار لازم
⫸ فلفلسیاه ، زردچوبه ، پودر پاپریکا ، بذرگشنیز ، زیره سبز و نمک به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سوپ کلم بروکلی و هویج برای سرماخوردگی
مرحله اول
برای شروع روغن را داخل یک ظرف بریزید برای حرارت قرار بدید تا داغ بشه در این فاصله پیاز را پوست بگیرید و بشویید و به صورت نگینی خرد کنید بعد پیاز رو به روغن اضافه کنید و کمی تفت بدید وقتی پیاز سبک شد گوشت را اضافه کنید و تفت بدید در این فاصله 1 شاخه کرفس را به صورت نگینی خرد کنید وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد کرفس خرد شده را به آن اضافه کنید .
مرحله دوم
داخل یک ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه وقتی که خامی رب گرفته شد نخودی که از قبل خیس کردید رو اضافه کنید و تفت بدید سپس عدس رو اضافه کنید و مجددا تفت بدید ، گوجه ها رو بشورید و رنده کنید و بعد آن را به نخود و عدس اضافه کنید و مخلوط کنید .
مرحله سوم
ادویه ها که شامل فلفلسیاه ، زردچوبه ، پودر پاپریکا ، بذرگشنیز ، زیره سبز و کمی نمک را اضافه کنید و کمی تفت بدید و بعد آب جوش را اضافه کنید و اجازه بدید تا آب گوجه کمی کشیده بشه بعد از اینکه آب گوجه کمی کشیده شد مواد رو به ظرف حاوی پیاز و کرفس اضافه کنید و با هم مخلوط کنید .
مرحله چهارم
روغن زیتون رو داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا گرم بشه سپس سیر را خرد کنید و به روغن زیتون اضافه کنید و کمی تفت بدید حالا گشنیز و جعفری را کاملا خرد کنید و به سیر اضافه کنید و تفت بدید و سپس ورمیشل رو اضافه کنید و یک تفت کوچیک بدید و 10 دقیقه آخر پخت آن را به باقی مواد اضافه کنید در دقایق پایانی پخت ، آبلیمو را به آن اضافه کنید ؛ نوش جان