طرز تهیه توفو سرخ شده خوشمزه و راحت با نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه توفو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه توفو
مواد لازم برای 3 نفر
⫸ توفو سفت 200 گرم
⫸ روغن کنجد به مقدار لازم
⫸ نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
⫸ سس سویا 2 قاشق غذاخوری
⫸ سیر 2 حبه
⫸ زنجبیل 1 قاشق چایخوری
⫸ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مرحله اول
برای درست کردن توفو سرخ شده ، ابتدا توفوهای سفت را از داخل بستهبندی خارج کنید و با یک دستمال تمیز اونها را خشک کنید تا آب اضافی آنها گرفته شودم بعد توفوها را به مکعبهای حدود 2 سانتیمتری خرد کنید.
مرحله دوم
توفوهای خرد شده رو داخل یک ظرف بریزید و به آن نشاسته ذرت اضافه کنید و با هم ترکیب کنید ، تا تمام سطح آنها از نشاسته ذرت پوشیده شود. حالا یک ماهیتابه نچسب روی حرارت ملایم قرار بدید و بعد روغن کنجد رو داخل آن بریزید و زمان بدید تا روغن گرم شود.
مرحله سوم
وقتی که روغن داغ شد ، توفو ها رو به آرامی داخل ماهیتابه بریزید و اونها را به مدت 3 الی 4 دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی و برشته شود. بعد از اینکه توفوها سرخ شد ، اونها را از داخل ماهیتابه خارج کنید و روی یک کاغذ حولهای قرار بدید تا روغن اضافی آن جذب شود.
مرحله چهارم
داخل همان ماهیتابه که توفوها رو سرخ کردید ، دو حبه سیر که از قبل پوست گرفتید و به صورت نگینی خرد کردید ، به همراه زنجبیل بریزید و چند ثانیه تفت بدید سپس سس سویا رو هم اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله پنجم
مجدد توفوها رو داخل ماهیتابه برگردانید و برای 1 الی 2 دقیقه در سس سویا تفت بدید تا طعمها به خورد توفوها برود. بعد از گذشت این زمان توفوهای سرخ شده رو به همراه سبزیجات تازه مانند پیازچه و فلفل دلمهای سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ برای این دستور از توفوهای سفت یا سخت استفاده کنید ، زیرا بافت مقاومتری دارند و هنگام سرخ کردن له نمیشوند.
◉ یکی از نکات مهم در تهیه توفو سرخ شده ، خشک کردن مناسب آن هست. هرچه توفوها خشکتر باشند هنگام سرخ شدن تردتر میشوند.
◉ برای اینکه توفوهای تردتری داشته باشید ، میتوانید توفوها رو 15 الی 30 دقیقه بین دو ظرف سنگین قرار بدید تا آب اضافی اونها کامل تخلیه شود.
◉ نشاسته ذرت باعث میشود توفو در هنگام سرخ شدن بیرونی ترد و داخل آن نرم بماند. اگر نمیخواهید از نشاسته استفاده کنید از آرد استفاده کنید.
◉ هنگام سرخ شدن توفوها حرارت باید متوسط باشد و روغن خیلی داغ نباشد. زیرا اگر روغن خیلی داغ باشد ، توفو سریع برشته میشود بدون اینکه داخل آن پخته شود.
◉ اگر به دنبال طعمهای خاص هستید میتوانید سس سویا را با سس تریاکی یا سس فلفل قرمز ترکیب کنید و طعمهای جدیدی ایجاد کنید.
◉ همچنین اضافه کردن گیاهان معطر مانند سیر ، زنجبیل یا فلفل میتواند به طعم بیشتر توفو کمک کند.