طرز تهیه توفو سرخ ‌شده خوشمزه و راحت با نکات مهم

طرز تهیه توفو سرخ ‌شده خوشمزه و راحت با نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه توفو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه توفو

مواد لازم برای 3 نفر

توفو سفت 200 گرم

روغن کنجد به مقدار لازم

نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری

سس سویا 2 قاشق غذاخوری

سیر 2 حبه

زنجبیل 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن توفو سرخ شده ، ابتدا توفوهای سفت را از داخل بسته‌بندی خارج کنید و با یک دستمال تمیز اون‌ها را خشک کنید تا آب اضافی آنها گرفته شودم بعد توفوها را به مکعب‌های حدود 2 سانتی‌متری خرد کنید.


مرحله دوم

توفوهای خرد شده رو داخل یک ظرف بریزید و به آن نشاسته ذرت اضافه کنید و با هم ترکیب کنید ، تا تمام سطح آنها از نشاسته ذرت پوشیده شود. حالا یک ماهیتابه نچسب روی حرارت ملایم قرار بدید و بعد روغن کنجد رو داخل آن بریزید و زمان بدید تا روغن گرم شود.


مرحله سوم

وقتی که روغن داغ شد ، توفو ها رو به آرامی داخل ماهیتابه بریزید و اون‌ها را به مدت 3 الی 4 دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی و برشته شود. بعد از اینکه توفوها سرخ شد ، اون‌ها را از داخل ماهیتابه خارج کنید و روی یک کاغذ حوله‌ای قرار بدید تا روغن اضافی آن جذب شود.


مرحله چهارم

داخل همان ماهیتابه که توفوها رو سرخ کردید ، دو حبه سیر که از قبل پوست گرفتید و به صورت نگینی خرد کردید ، به همراه زنجبیل بریزید و چند ثانیه تفت بدید سپس سس سویا رو هم اضافه کنید و هم بزنید.


مرحله پنجم

مجدد توفوها رو داخل ماهیتابه برگردانید و برای 1 الی 2 دقیقه در سس سویا تفت بدید تا طعم‌ها به خورد توفوها برود. بعد از گذشت این زمان توفوهای سرخ شده رو به همراه سبزیجات تازه مانند پیازچه و فلفل دلمه‌ای سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
برای این دستور از توفوهای سفت یا سخت استفاده کنید ، زیرا بافت مقاوم‌تری دارند و هنگام سرخ کردن له نمی‌شوند.
یکی از نکات مهم در تهیه توفو سرخ شده ، خشک کردن مناسب آن هست. هرچه توفوها خشک‌تر باشند هنگام سرخ شدن تردتر می‌شوند.
برای اینکه توفوهای تردتری داشته باشید ، می‌توانید توفوها رو 15 الی 30 دقیقه بین دو ظرف سنگین قرار بدید تا آب اضافی اون‌ها کامل تخلیه شود.
نشاسته ذرت باعث می‌شود توفو در هنگام سرخ شدن بیرونی ترد و داخل آن نرم بماند. اگر نمی‌خواهید از نشاسته استفاده کنید از آرد استفاده کنید.
هنگام سرخ شدن توفوها حرارت باید متوسط باشد و روغن خیلی داغ نباشد. زیرا اگر روغن خیلی داغ باشد ، توفو سریع برشته می‌شود بدون اینکه داخل آن پخته شود.
اگر به دنبال طعم‌های خاص هستید می‌توانید سس سویا را با سس تریاکی یا سس فلفل قرمز ترکیب کنید و طعم‌های جدیدی ایجاد کنید.
همچنین اضافه کردن گیاهان معطر مانند سیر ، زنجبیل یا فلفل می‌تواند به طعم بیشتر توفو کمک کند.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.