طرز تهیه زعلوک یا زالوک مراکشی و چیپس پیتا

طرز تهیه زعلوک یا زالوک مراکشی و چیپس پیتاسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای خوشمزه رو آوردیم که اون رو میتونید به عنوان یک پیش غذا سرو و میل کنید. آموزش امروز طرز تهیه زعلوک مغربی به همراه چیپس پیتا هست ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه زعلوک مغربی و چیپس پیتا

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

بادمجان كبابي 4 الی 5 عدد

سير 2 الی 3 حبه

گوجه فرنگي 2 عدد

زيره 1/2 قاشق چایخوری

پاپريكا 1/2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوری

گشنيز و جعفري ساطوري شده 1 مشت

نمك به مقدار لازم

مواد لازم برای چيپس پيتا

نان پيتا 2 عدد

روغن زيتون 2 قاشق غذاخوری

پاپريكا 1 قاشق غذاخوری

آويشن 1/2 قاشق چایخوری

پول بيبر 1/2 قاشق چایخوری


مرحله اول

ابتدا ۲ عدد گوجه رو بشورید و پوست بگیرید سپس اونها رو به صورت نگینی درشت خرد کنید ؛ حالا ۴ الی ۵ عدد بادمجان رو خوب بشورید و به سیخ بکشید روی حرارت قرار بدید تا وقتی که بادمجان ها خوب کباب بشن.


مرحله دوم

بعد از پخت بادمجان ها اونها رو پوست بگیرید و بعد به صورت ساطوری اونها رو خیلی ریز خرد کنید و کنار بزارید . گشنیز و جعفری تازه رو خوب بشورید و داخل آبکش بریزید تا آب اضافی اونها بره بعد از اینکه سبزی ها خشک شدند اونها رو به صورت خیلی ریز خرد و ساطوری کنید.


مرحله سوم

یک ماهیتابه رو روی حرارت قرار بدید و بعد داخل اون مقداری روغن بریزید سپس ۳ الی ۴ حبه سیر رو رنده کنید و داخل روغن بریزید و تفت بدید و وقتی که عطر سیر بلند شد به آن ۱ قاشق غذاخوری رب رو اضافه کنید و تفت بدید.


مرحله چهارم

زمانی که رب رنگ باز کرد گوجه فرنگی های خرد شده رو به همراه ادویه ها که شامل زیره ، پاپریکا و نمک هست رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و وقتی که آب گوجه کشیده شد بادمجان های ساطوری رو اضافه کنید در آخر گشنیز و جعفری ساطوری رو روی مواد بریزید و باهم مخلوط کنید اجازه بدید تا ۴ الی ۵ دقیقه روی حرارت باشه.


مرحله پنجم

برای درست کردن چیپس پیتا ۲ عدد نان پیتا رو به صورت مثلثی برش بزنید و داخل یک ظرف بریزید روی اونها ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و خوب مخلوط کنید تا نان ها به روغن آغشته بشن.


مرحله ششم

ادویه ها که شامل پاپریکا و آویشن و پولبیبر هست رو به نان ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ، یک ماهیتابه روی حرارت قرار بدید  ماهیتابه که داغ شد نان هارو داخل اون بدون روغن سرخ کنید ک در حین سرخ شدن اونها رو مواد جا به جا کنید ،. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.