طرز تهیه ژولین مرغ و قارچ روسی بسیار لذیذ
سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای خیلی سریع و خوشمزه روسی رو آوردیم که با در دسترس ترین مواد درست میشه و طعم عالی ای داره ، آموزش امروز طرز تهیه ژولین مرغ هست ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ژولین مرغ و قارچ
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ فيله مرغ 200 گرم
⫸ پياز 1 عدد متوسط
⫸ كره 30 گرم
⫸ قارچ 5 الی 6 عدد
⫸ آرد سفيد 1/5 قاشق غذاخوری
⫸ شير 1 ليوان
⫸ خامه 50 گرم
⫸ پنير پيتزا 200 گرم
⫸ سيب زميني 2 عدد
⫸ نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
⫸ جوز هندي نوك قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شپردز پای یا پای چوپان انگلیسی با گوشت
مرحله اول
ابتدا یک عدد پیاز متوسط را پوست بگیرید و بشویید و بعد به صورت نگینی ریز و آن را خورد کنید حالا 5 الی 6 عدد قارچ را بشورید و خشک کنید سپس به صورت اسلایسی خرد کنید و کنار بذارید.
مرحله دوم
دو عدد سیب زمینی رو به همراه آب داخل قابلمه بریزید تا آب پز بشه وقتی که سیب زمینی ها پخت آنها را از داخل آب خارج کنید را پوست بگیرید و بعد آنها را همراه نمک و فلفل داخل یک ظرف بریزید و به خوبی پوره کنید.
مرحله سوم
200 گرم فیله مرغ رو به همراه پیاز و نمک و فلفل داخل یک قابلمه بریزید و روی آنها آب بریزید و اجازه بدید تا مرغ ها بپزند وقتی که مرغ ها پخت آنها را از داخل آب بیرون بیارید و ریش ریش کنید.
مرحله چهارم
یک عدد ماهیتابه روی حرارت قرار بدید و ۳۰ گرم کره رو داخل ماهیتابه بریزید و به آن کمی روغن اضافه کنید و اجازه بدید تا روغن داغ بشه و کره آب بشه وقتی که روغن داغ شد پیاز رو به اون اضافه کنید و تفت بدید وقتی که پیاز سبک شد آرد رو به اون اضافه کنید.
مرحله پنجم
خامی آرد که گرفته شد قارچ رو اضافه کنید و تفت بدید وقتی که قارچ تغییر رنگ داد مرغ را به همراه پنیر پیتزا به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که پنیر کاملا آب بشه.
مرحله ششم
در آخر ۵۰ گرم خامه رو داخل یک لیوان شیر بریزید و هم بزنید تا وقتی که خامه داخل شیر حل بشه و بعد این مخلوط را به مواد اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه را به همراه کمی جوز هندی رنده شده به مواد اضافه کنید و هم بزنید و کنار بذارید.
مرحله هفتم
داخل ظرف مورد نظرتون کمی از سیب زمینی بزارید و سطح آن را صاف کنید سپس از مرغ روی اون بریزید و در آخر کمی پنیر پیتزا روی اون بریزید و ظرف رو داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار بدید ؛ نوش جان