طرز تهیه عدسی رستورانی لعابدار

طرز تهیه عدسی رستورانی لعابدارسلام دوست داران هنر آشپزی امروز با یک وعده غذای مفید که بیشتر صبحانه مصرف میشه در خدمتتون هستم امروز براتون طرز تهیه عدسی رستورانی لعابدار رو آموزش میدم امیدوارم خوشتون بیاد با آشپزم همراه باشید.

درجه سختی: 3/10

زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 2 نفر

پیاز 2 عدد

عدس 2 پیمانه

سیب زمینی کوچیک 2 عدد

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

نمک دریا به میزان لازم

زردچوبه و فلفل به میزان لازم

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول  

اول عدسی رو از شب قبل بشورین و به همراه مقداری آب در ظرف مناسبی بریزین تا گاز عدس بطور کامل گرفته بشه و حتما حواستون باشه که آب عدس رو در چند مرحله مدام عوض کنین


مرحله دوم 

بعد در قابلمه‌ای مناسب عدس رو به همراه سیب زمینی و مقداری آب ریخته ( فقط توجه کنین که سیب زمینی رو خرد نکنین و همونجوری کامل داخل قابلمه بندازین ) بعد حرارت گاز رو زیاد کنین تا آب جوش بیاد و بعد از اینکه جوش اومد ، حرارت گاز رو کم کنین و در قابلمه رو ببندین تا عدس و سیب زمینی خوب پخته بشه


مرحله سوم 

در تابه‌ای مناسب یذره روغن زیتون بریزین و بعد از داغ شدن روغن، پیازها رو‌ که از قبل خرد کردین به تابه اضافه کنین بعد از اینکه پیازها به خوبی سرخ شدن، رب گوجه فرنگی و ادویه‌های ذکر شده رو به پیازها اضافه کنین و بعد از اینکه رب به خوبی تفت خورد، زیر تابه رو خاموش کنین


مرحله چهارم

بعد از اینکه سیب‌زمینی و عدس بطور کامل پخته شد، سیب زمینی رو از قابلمه خارج کنین و بکوبینش تا له بشه و بعد دوباره سیب زمینی له شده رو به قابلمه اضافه کنین


مرحله پنجم

بعد مخلوط پیاز و رب گوجه فرنگی سرخ شده و کینوا رو به قابلمه اضافه کنین و در قابلمه رو ببندین و به روی گاز با حرارت کم بذارین تا به خوبی پیاز و رب و کینوا با عدس ها مخلوط بشه و به اصطلاح عدسی خوب حا بیوفته


نکته:

توجه کنین که عدسی نباید خیلی غلیظ و یا خیلی آبکی باشه


خواص و فواید عدس

✅ تولید ماهیچه
✅ کنترل دیابت
✅ بهبود گوارش
✅ سلامت قلب
✅ پیشگیری از تصلب شریان
✅ سرشار از اسید فولیک
✅ کنترل وزن
✅ سیستم عصبی سالم
✅ محتوای فراوان آهن
✅ بهبود فعالیت الکترولیتی
✅ بهبود سوخت‌وساز
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.