طرز تهیه خورش انارویج شمالی با گوشت چرخ کرده مجلسی
سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای خوشمزه از شمال کشورمون رو آوردیم که متعلق به شهر گیلان هست ، آموزش امروز طرز تهیه انارویج شمالی با گوش چرخ کرده هست ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه انارویج شمالی
مواد لازم برای 2 ال 4 نفر
⫸ گردوی 300 گرم
⫸ رب انارترش 2 قاشق غذاخوری
⫸ آب سرد 2 لیوان
⫸ یخ چند تکه
⫸ گوشت چرخ شده 400 گرم
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ نمک و ادویه به میزان لازم
⫸ سبزی (نعناع،گشنیز،جعفری،تره) خردشده ۱۵۰گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه مجی خورش شمالی با گردو و رب انار
مرحله اول
در مرحله اول ۳۰۰گرم مغز گردو را داخل میکسر بریزید و آنها را خوب آسیاب کنید سپس مغز گردوی آسیاب شده رو داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید و تفت بدید تا وقتی که بوی خامی آن گرفته بشه.
مرحله دوم
وقتی که بوی خامی گردو گرفته شد دو قاشق غذاخوری رب انار ترش به اون اضافه کنید وقتی که گردو و رب انار خوب با هم مخلوط شدند دو لیوان آب سرد و چند تکه یخ را به آن اضافه کنید در ماهیتابه بگذارید تا کمی روغن بیندازد.
مرحله سوم
یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و آن را خوب رنده کنید سپس آب اون رو بگیرید و به ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده اضافه کنید بعد ادویه و نمک را اضافه کنید اونها رو با هم مخلوط کنید و ورز بدید ، به هر اندازه که دوست دارید از گوشت بردارید و داخل دستتون قلقلی کنید.
مرحله چهارم
داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و بعد گوشت ها را داخل آن بریزید و سرخ کنید بعد از اینکه گوشت ها سرخ شد آنها را از داخل ماهیتابه بیرون بیارید و ۱۵۰ گرم سبزی خرد شده رو کمی سرخ بشه.
مرحله پنجم
اون رو به موادی که در حال جوشیدن هست اضافه کنید و بعد گوشت های سرخ شده رو هم بریزید و در ظرف را بگذارید تا خورش جا بیفته ؛ نوش جان