طرز تهیه آو تفتاله آش اصیل بختیاری خوش طعم و آسان + نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه آو تفتاله + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه آو تفتاله
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ تره کوهی 1 قاشق چایخوری
⫸ نمک 1 قاشق چایخوری
⫸ کره 4 قاشق غذاخوری
⫸ ناردونه 2 قاشق غذاخوری
⫸ خرما خشک 5 عدد
⫸ برگه زردآلو 10 عدد
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ آرد 1 قاشق غذاخوری
⫸ گردو 2 عدد
⫸ انجیر خشک 5 عدد
⫸ آب به مقدار لازم
⫸ کشمش 1 قاشق غذاخوری
⫸ زردچوبه صف قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کته کباب با گوشت چرخ کرده خانگی به روش رستورانی
مرحله اول
برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. حالا زمان بدید تا روغن داغ شود.
مرحله دوم
وقتی که روغن داغ شد ، یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید. بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید و به روغن اضافه کنید و تفت بدید ، تا جایی که پیاز سبک و طلایی شود.
مرحله سوم
بعد از اینکه پیاز سبک شد ، زردچوبه را به آن اضافه کنید و کامل تفت بدید تا سرخ شود. بعد از اینکه پیاز سرخ شد ، آرد رو به آن اضافه کنید و خوب تفت بدید ، تا بوی خامی آرد گرفته شود.
مرحله چهارم
به مواد تره کوهی و برگ زردآلوی خیس شده رو اضافه کنید و تفت بدید. حالا تا جایی که آب روی مواد رو بگیرد ، داخل قابلمه آب بریزید و در قابلمه رو بذارید ، تا مواد به جوش بیاید.
مرحله پنجم
بعد از اینکه مواد به جوش آمد ، نمک ، گردی خرد شده ، کشمش ، خرمای خشک ، انجیر خشک و ناردونه رو اضافه کنید و اجازه بدید ، تا همه مواد با هم بجوشد و غذا لعابدار شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه غذا پخت و لعابدار شد ، اون رو داخل ظرف سرو بریزید و نوش جان کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ به جای ناردونه یا انار دون شده میتوانید از آب انار هم استفاده کنید.
◉ توجه کنید که استفاده از پیاز ، انجیر خشک ، خرمای خشک و کشمش کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و با توجه به ذائقه خود میتوانید اونها را حذف و یا مقدار آنها را کمتر کنید.
◉ توجه کنید که در هر مرحله از پخت حواستان باشد که آب غذا کم نباشد و مواد خوب بپزد و ته نگیردو
◉ حتماً قبل از اینکه غذا رو سرو کنید ، نمک اون رو اندازه کنید تا غذا شور یا بینمک نباشد.