طرز تهیه آو تفتاله آش اصیل بختیاری خوش طعم و آسان + نکات مهم

طرز تهیه آو تفتاله آش اصیل بختیاری خوش طعم و آسان + نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه آو تفتاله + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 120 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

طرز تهیه آو تفتاله

مواد لازم برای 5 نفر

تره کوهی 1 قاشق چای‌خوری

نمک 1 قاشق چای‌خوری

کره 4 قاشق غذاخوری

ناردونه 2 قاشق غذاخوری

خرما خشک 5 عدد

برگه زردآلو 10 عدد

پیاز 1 عدد

آرد 1 قاشق غذاخوری

گردو 2 عدد

انجیر خشک 5 عدد

آب به مقدار لازم

کشمش 1 قاشق غذاخوری

زردچوبه صف قاشق چای‌خوری


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. حالا زمان بدید تا روغن داغ شود.


مرحله دوم

وقتی که روغن داغ شد ، یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید. بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید و به روغن اضافه کنید و تفت بدید ، تا جایی که پیاز سبک و طلایی شود.


مرحله سوم

بعد از اینکه پیاز سبک شد ، زردچوبه را به آن اضافه کنید و کامل تفت بدید تا سرخ شود. بعد از اینکه پیاز سرخ شد ، آرد رو به آن اضافه کنید و خوب تفت بدید ، تا بوی خامی آرد گرفته شود.


مرحله چهارم

به مواد تره کوهی و برگ زردآلوی خیس شده رو اضافه کنید و تفت بدید. حالا تا جایی که آب روی مواد رو بگیرد ، داخل قابلمه آب بریزید و در قابلمه رو بذارید ، تا مواد به جوش بیاید.


مرحله پنجم

بعد از اینکه مواد به جوش آمد ، نمک ، گردی خرد شده ، کشمش ، خرمای خشک ، انجیر خشک و ناردونه رو اضافه کنید و اجازه بدید ، تا همه مواد با هم بجوشد و غذا لعاب‌دار شود.


مرحله ششم

بعد از اینکه غذا پخت و لعاب‌دار شد ، اون رو داخل ظرف سرو بریزید و نوش جان کنید. نوش جان


نکات مهم
به جای ناردونه یا انار دون شده می‌توانید از آب انار هم استفاده کنید.
توجه کنید که استفاده از پیاز ، انجیر خشک ، خرمای خشک و کشمش کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و با توجه به ذائقه خود می‌توانید اون‌ها را حذف و یا مقدار آنها را کمتر کنید.
توجه کنید که در هر مرحله از پخت حواستان باشد که آب غذا کم نباشد و مواد خوب بپزد و ته نگیردو
حتماً قبل از اینکه غذا رو سرو کنید ، نمک اون رو اندازه کنید تا غذا شور یا بی‌نمک نباشد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.