طرز تهیه ارمنی پلو (ته چین بال مرغ) با آموزش ساده

طرز تهیه ارمنی پلو (ته چین بال مرغ) با آموزش ساده

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ارمنی پلو هست.یک غذای خیلی خوشمزه که میتونید تو کمترین زمان و با کمترین مواد و فقط در دو مرحله اون رو درست کنید و اون رو داخل مهمونی هاتون سرو کنید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 120 دقیقه
زمان تهیه: 5 دقیقه

طرز تهیه ارمنی پلو

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ بال مرغ

⫸ زعفرون

⫸ فلفل قرمز و نمک

⫸ آب لیمو

⫸ کره


مرحله اول

بریم سراغ طرز تهیه یک ارمنی پلو خوشمزه ابتدا بال یا کتف مرغ ها رو مزه دار کنید به این صورت که بالا مرغ ها را داخل ظرف بریزید به اون مقداری زعفران نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه کنید سپس به عنوان مقداری سس خردل و آبلیمو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا مواد به خورد مرغ بره سپس به مدت سه ساعت داخل یخچال قرار بدید تا خیلی خوب مزه دار بشه.


مرحله دوم

حالا بعد از سه ساعت بال ها را از داخل یخچال در بیارید سپس داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید وقتی روغن داغ شد. یک طرف بال ها رو داخل ان سرخ کنید. سپس مرغ ها رو بچرخونید و روی اون برنج آبکش شده که با زعفران قاطی کردید رو روی اون بریزید سپس با قاشق روی سطح برنج را صاف و تخت کنید سپس برنج ساده و روی اون بریزید و سطح اون رو هم صاف کنید سپس در قابلمه رو بذارید تا برنج دم بکشه


نکته

❌ از اونجا که بال چرب هست برای این غذا انتخاب مناسبیه. اما اگه خواستید میتونید از کتف، سینه و فیله هم استفاده کنید

❌ مرغ هارو حدود 3 ساعت مزه دار کنید و حدود پنجاه دقیقه زمان دادم تا خوب سرخ بشن و برنج دم بکشه

❌ بعد از پایان کار کمی به قابلمه زمان بدید و اطرافش رو آب سرد بزنید تا راحت برگرده داخل دیس

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.