طرز تهیه آش رشته مجلسی برای 6 نفر
سلام به هنرمندهای عزیز آشپزم امروز طرز تهیه آش رشته مجلسی داریم یه غذای ساده و خوشمزه مخصوص شبای سرد زمستانی حتما امتحان کنید با من همراه باشید
درجه سختی: 6/10
🥄مواد لازم برای 6 نفر🥄
⫸ نخود نصف ليوان
⫸ لوبيا قرمز يا چيتي نصف ليوان
⫸ عدس 3/4 ليوان
⫸ رشته آشي نصف بسته
⫸ پياز 2 تا بزرگ
⫸پوره سير يا سير تر به مقدار لازم
⫸ نعناع خشك 1 قاشق غذاخوري
⫸ زردچوبه 1 قاشق پر غذا خوري
⫸ نمك و فلفل به مقدار لازم
🥄مرحله اول
نخود لوبيا عدس رو از قبل ميپزيم(نبايد له بشه)شكل خودش رو حفظ كنه. بعد اول پياز داغ فراوون ميكنيم ،وقتي داشت طلايي ميشد زردچوبه و نعناع رو بهش اضافه كنيد و يك تفت كوچيك بديد و سريع آب بهش اضافه كنيد،تا نصف قابلمتون.(سعي كنيد ظرف آب كنار دستتون باشه تا زود داخل قابلمه بريزيد)
🥄مرحله دوم
بعد سبزي رو اضافه كنيد،و اجازه بديد تا به جوش بياد.بعد حبوبات رو اضافه كنيد و حدود يك ساعت با در بسته و شعله ملايم اجازه بديد تا با هم بپزن.
🥄مرحله سوم
مرحله بعد 2 قاشق آرد سفيد يا همون گندم رو با يك ليوان آب سرد خوب مخلوط كنيد و به آش اضافه كنيد.بعد رشته آشي رو 2 يا 3 قسمت تقسيم كنيد و حالت پراكنده به آش اضافه كنيد و آروم هم بزنيد كه به هم نچسبه.
🥄مرحله چهارم
وقتي احساس كرديد رشته اندازست(ميتونيد كمتر با بيشتر از مقداري گفته شده استفاده كنيد)در قابلمه رو بزاريد و زيرشو كم كم كنيد. 5 تا 10 دقيقه كافيه تا رشته ها بپزن.بعداز 10 دقيقه درش رو برداريد و دوباره هم بزنيد و نمك و فلفل رو بعش اضافه كنيد،اگر احساس كرديد آش سفته يك ليوان آب اضافه كنيد.
🥄مرحله پنجم
زير گاز رو خاموش كنيد و با در بسته اجازه بديد چند دقيقه ديگه بمونه.اين كار باعث ميشه رشته خوب باز بشه و لعاب بندازه.
نکته:
❌حواستون باشه از اول خيلي آب اضافه نكنيد ،هر جا احساس كرديد سفته كمي آب اضافه كنيد و هم بزنيد.