طرز تهیه بادمجان شکم پر سوخاری ساده و فوری
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون یک غذای خیلی راحت با بادمجان رو آوردیم ، آموزش امروز طرز تهیه بادمجان شکم پر سوخاری هست که با مواد در دسترس میتونید به راحتی میتونید این غذای جذاب رو تهیه کنید ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه بادمجان شکم پر سوخاری
مواد لازم برای 3 الی 4 نفر
⫸ بادمجان🍆 3 عدد
⫸ گوشت چرخکرده🥩 100 گرم
⫸ پیازچه 4 عدد
⫸ سیر🧄 10 حبه
⫸ روغن به مقدار لازم
⫸ نمک🧂 و فلفل سیاه به مقدار لازم
⫸ نشاسته ذرت 2 پیمانه
⫸ آب 1/5 پیمانه
⫸ کره 50 گرم
پیشنهاد سر آشپز: طرز تهیه بادمجان شکم پر برای مهمونی
مرحله اول
برای درست کردن این بادمجان شکم پر سوخاری متفاوت ابتدا بادمجان های🍆 مورد نظرتون را بشورید و آنها را خوب خشک کنید و به صورت اسلایسی خرد کنید.
مرحله دوم
برای درست کردن مواد داخل بادمجان شکم پر ابتدا مقداری پیازچه رو بشورید و آنها را ساطوری کنید سپس به همراه سیر و ادویه ها که شامل نمک🧂 و فلفل سیاه هست به گوشت چرخ کرده🥩 اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید حالا بین دو تا از اسلایس های بادمجان🍆 از مواد میانی بزارید و اون رو فشار بدید تا اسلایس ها خوب به هم بچسبند .
مرحله سوم
برای مواد سوخاری ابتدا نشاسته ذرت را داخل ظرف بریزید و به این کمی آب اضافه کنید و هم بزنید تا یک مخلوط غلیظ به دست بیاید وقتی که نشاسته ذرت خوب در آب حل شد به آن کمی کره آب شده رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید .
مرحله چهارم
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که کاملاً داغ بشه سپس بادمجان های شکم رو داخل مواد سوخاری بزنید بلافاصله داخل روغن داغ قرار بدید تا خوب سرخ بشه بعد از اینکه اطراف بادمجان سوخاری خوب سرخ شد آن را از داخل روغن بیرون بیاید و روی دستمال روغن گیر بذارید ؛ نوش جان