طرز تهیه بال کبابی مرغ با سس مخصوص

طرز تهیه بال کبابی مرغ با سس مخصوص

سلام دوستدرانآشپزی به سایت آشپزم خوش آمدید خب پیشنهاد امشب، میریم سراغ طرز تهیه بال کبابی مرغ با سس مخصوص یه غذا که کالری کمی داره و مطمعنا بعد تهیه کردن عاشقش میشید.😋

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 30
زمان تهیه: 15 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

بال مرغ 1.3 کیلوگرم

پیازچه خرد شده 1 عدد

دانه کنجد 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس:

سس سویا یک چهارم فنجان

عسل 3 قاشق غذاخوری

زنجبیل پوست کنده و رنده شده 2.5 سانتی متر

سیر 3 حبه

سس تند یک هشتم قاشق چای خوری


مرحله اول

فر را با حرارت 425 درجه فارنهایت گرم کنید. یک سینی مخصوص فر برداشته و روی آن را فویل بکشید. روی فویل را با روغن زیتون بپوشانید تا بال مرغ به آن نچسبد. حالا تمام مواد لازم برای تهیه سس را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. بال ها را روی سینی فر بچینید (قسمتی که پوست دارد رو به پایین باشد). سعی کنید سینی زیاد شلوغ نشود.


مرحله دوم

حالا تمام مواد لازم برای تهیه سس را در یک کاسه با هم مخلوط کنید


مرحله سوم

حالا سینی را برای 15 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان با استفاده از یک انبر بال ها را برگردانید، طوری که قسمت پوست دار آن رو به بالا قرار گیرد. برای 10 دقیقه دیگر مرغ ها را داخل فر بگذارید تا خوب سرخ و طلایی رنگ شوند. هنگام پخت حواستان به آنها باشد تا نسوزند.


مرحله چهارم

مرغ ها را داخل فر بگذارید تا خوب سرخ و طلایی رنگ شوند.


مرحله پنجم

حالا بال های کبابی را در یک کاسه گذاشته و با باقی مانده سس مخلوط کنید، دانه کنجد و پیازچه را روی بال های سوخاری پاشیده و سرو کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.