طرز تهیه برگر مرغ پنیری رستورانی فوری با طعم عالی
کاربران محترم سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای عالی و راحت مخصوص مهمونی ها و تولدها آوردیم که بی شک همه عاشق اون میشن ، آموزش امروز طرز تهیه برگر مرغ پنیری هست ؛ با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه برگر مرغ پنیری
مواد لازم برای خمیر
⫸ آرد 350 گرم
⫸ مخمر 1 قاشق چایخوری
⫸ نمک 1 قاشق غذاخوری
⫸ شکر 40 گرم
⫸ شیر 240 میلی لیتر
⫸ کره 40 گرم
⫸ شیر 1 استکان
مواد لازم برای مواد میانی
⫸ گوشت سینه مرغ 300 گرم
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ فلفل 1 عدد
⫸ گوجه فرنگی 1 عدد
⫸ سیر 5 تا 6 حبه
⫸ سس سویا 1 قاشق چایخوری
⫸ سس فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
⫸ سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری
⫸ خردل 1 قاشق چایخوری
⫸ نمک و فلفل و ادویه دلخواه به مقدار لازم
⫸ روغن 50 میلی لیتر
مواد لازم برای سس
⫸ سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
⫸ سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری
⫸ خردل 1 قاشق چایخوری
⫸ خیارشور 1 عدد
⫸ پنیر موزارلا یا چدار یا پیتزا 200 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه اسلایدر مرغ و پنیر بسیار خوشمزه
مرحله اول
ابتدا 350 گرم آرد را داخل یک ظرف گود الک کنید بعد به آن مخمر ، نمک و شکر را اضافه کنید سپس مواد را با هم مخلوط کنید و بعد شیر ولرم رو کم کم اضافه کنید و با دست مواد رو ورز بدید تا یک خمیر منسجم به دست بیاد وقتی که خمیر جمع شد به آن کره ای که به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و بعد با دست آن را ورز بدید وقتی که خمیر را ورز دادید باید یک خمیر نرم و با سطح صیقلی به دست بیارید .
مرحله دوم
خمیر را داخل یک ظرف گود قرار بدید و روی آن را بپوشانید و به مدت 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم به آن استراحت بدید در این فاصله 1 عدد سینه مرغ را به صورت نگینی خرد کنید و بعد 1 عدد فلفل قرمز شیرین را هم بشورید و خرد کنید ، 1 عدد گوجه فرنگی رو هم بشورید و بعد به صورت نگینی اون رو خرد کنید بعد 1 عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و سیر ها را رنده کنید .
مرحله سوم
برای تهیه مواد میانی داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد پیاز رو به همراه سیر به آن اضافه کنید و تفت بدید تا عطر سیر بلند بشه و پیاز سبک بشه سپس سینه مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که سینه مرغ کاملاً تغییر رنگ بده بعد از اینکه سینه مرغ پخت به آن گوجه و فلفل قرمز را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید .
مرحله چهارم
1 قاشق چایخوری سس سویا ، 1 قاشق غذاخوری سس فلفل قرمز ، 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ و 1 قاشق چای خوری خردل رو با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید همه مواد رو با سس مخلوط کنید سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و 3 الی 4 دقیقه آن را روی حرارت تفت بدید .
مرحله پنجم
پف خمیری که خوب پف کرده رو بگیرید و آن رو به چانه های یک اندازه تقسیم کنید حالا چانه ها را داخل سینی فری که از قبل کاغذ روغنی نسوز داخل آن قرار دادید با فاصله یکسان بچینید و بعد روی اونها رو بپوشانید و به مدت 20 دقیقه به آن استراحت بدید بعد از 20 دقیقه آن را با شیر رومال کنید داخل فری که از قبل گرم کردید قرار بدید تا بپزه .
مرحله ششم
برای درست کردن سس 1 قاشق غذاخوری سس مایونز ، 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ و 1 قاشق چایخوری خردل را با هم مخلوط کنید حالا 1 عدد خیارشور بزرگ رو به صورت نگینی خیلی ریز خورد کنید و به سس اضافه کنید و مخلوط کنید حالا این سس رو کنار بذارید .
مرحله هفتم
وقتی که نان ها را از فر در آوردید اونها رو با کره آب شده رومال کنید حالا نان رو با احتیاط از داخل قالب بیرون بیارید و اون رو از وسط برش بزنید و به کمک یک سینی لایه رویی را بردارید ، روی لایه زیری پنیر پیتزا بریزید .
مرحله هشتم
از مواد مرغ بریزید بعد روی مواد گوشتی مجددا یک لایه پنیر پیتزا بریزید و آن را داخل فر 180 درجه قرار بدید تا پنیر کاملا ذوب بشه حالا روی لایه روی نون رو که از قبل برداشتید به سس آغشته کنید حالا نونی که داخل فر بود رو بیرون بیارید و لایه روی نون رو روی اون قرار بدید و سرو کنید ؛ نوش جان