طرز تهیه بزقرمه کرمانی مجلسی به روش اصلی با تمام نکات
سلام به کاربران سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خوشمزه کرمانی رو آوردیم که مطمعنا اسم اون رو خیلیاتون شنیدید ؛ آموزش امروز طرز تهیه بزقرمه کرمانی هست .
بزقرمه یک غذای خوشمزه کرمانی است که شباهت زیادی به حلیم بادمجان دارد ، این غذا همراه نان یا برنج سرو میشود و به دلیل انرژی زیاد و مقوی بودن آن سرو این غذا در وعده افطار متداول است .
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه بزقرمه کرمانی
مواد لازم برای 5 الی 7 نفر
⫸ نخود 1 پیمانه
⫸ پیاز🧅 1 کیلو
⫸ سیر🧄 1 بوته
⫸ گوشت بدون استخوان🥩 نیم کیلو
⫸ نمک🧂 ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
⫸ زعفران دم شده 1 قاشق غذاخوری
⫸ کشک به مقدار لازم
⫸ نعنا داغ به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه چغوک بریزو کرمانی اصل خوشمزه و آسان
مرحله اول
ابتدا نخود را به همراه آب جوش و نمک🧂 داخل یک ظرف بریزید و بگذارید به مدت 2 ساعت خیس بخوره ؛ 1 کیلو پیاز🧅 رو پوست بگیرید و بشویید و بعد آن را به صورت خلالی خیلی ریز خرد کنید سپس 1 بوته سیر🧄 رو هم پوست بگیرید و خیلی ریز خورد کنید .
مرحله دوم
داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و پیاز🧅 و سیر🧄 و با هم سرخ کنید وقتی که خوب سرخ شدن نصف آن را بردارید و کنار بگذارید حالا به پیاز های داخل ماهیتابه زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و تفت بدید .
مرحله سوم
نیم کیلو گوشت بدون استخوان🥩 رو به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و با حرارت بالا تفت بدید تا وقتی که رنگ گوشت تغییر کنه سپس آب نخود رو عوض کنید و به مواد اضافه کنید و در حد 2 دقیقه تفت بدید و سپس بگذارید تا مواد بپزه و آب آن کشیده شود .
مرحله چهارم
وقتی آب مواد کشیده شد کشک و نمک🧂 رو به اون اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب و مخلوط بشن آن را داخل ظرف سرو بریزید و روی اون رو با مقداری پیاز داغ و گردو خرد شده تزیین کنید ؛ نوش جان