طرز تهیه کیک گوشت و سیب زمینی رستورانی

طرز تهیه کیک گوشت و سیب زمینی رستورانیسلام به مخاطبین محترم سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خیلی ساده رو آوردیم که مخصوص مهمونی ها و جشن هاست ، آموزش امروز طرز تهیه کیک گوشت و سیب زمینی هست ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه کیک گوشت و سیب زمینی

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر

پیاز🧅 1 عدد

سیر🧄 2 حبه

گوشت چرخ کرده🥩 200 گرم

سویا 100 گرم

گوجه فرنگی🍅 2 عدد

فلفل دلمه ای🫑 1 عدد

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

نمک🧂 ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

سیب زمینی🥔 3 عدد

کره 50 گرم

شیر🥛 نصف پیمانه

سبزی معطر به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا پیاز🧅 و سیر🧄 رو پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد پیاز را به آن اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که سبک و طلایی بشه وقتی که پباز سبک و طلایی شد سیر🧄 را به آن اضافه کنید و مجددا تفت بدید.


مرحله دوم

وقتی که عطر سیر بلند شد به آنها گوشت چرخ کرده🥩 و سویایی که از قبل خیس را اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که رنگ گوشت تغییر کنه سپس گوجه فرنگی🍅 و فلفل دلمه ای🫑 خرد شده را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید .


مرحله سوم

در این مرحله رب گوجه فرنگی و ادویه ها که شامل نمک🧂 ، فلفل و زردچوبه هست رو به اون اضافه کنید کمی تفت دهید تا خامی ادویه ها گرفته شود سپس مقدار کمی آب جوش بریزید مخلوط کنید و در ماهی تابه را بگذارید تا مواد کاملا باهم بپزن .


مرحله چهارم

سیب زمینی ها را به همراه آب داخل این ظرف جدا بریزید تا سیب زمینی‌ها آب پز بشه وقتی سیب زمینی پخت آنها را از داخل آب بیرون میاریم و پوست بگیرید سپس با کمی شیر ، کره ، سبزی معطر ، نمک🧂 و فلفل آن را خوب بکوبید و مخلوط کنید .


مرحله پنجم

داخل ظرفی که مناسب فر هست یک لایه از مواد گوشتی بعد یک لایه از سیب زمینی رو بریزید و روی اون رو خوب صاف و یکدست کنید حالا با چنگال روی سیب زمینی طرح بندازید و داخل فر با دمای 180درجه🔥 به مدت 30 دقیقه⏰ قرار بدید تا روی سیب زمینی گریل بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.