طرز تهیه چلو گوشت مجلسی و زعفرانی
سلام به آشپزان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه چلوگوشت هست؛ یک غذای خوشمزه و مجلسی که میتونید اون رو خیلی راحت درست کنید و اون رو داخل مهمونی هاتون سرور کنید ؛ با من همراه باشید .
طرز تهیه چلو گوشت مجلسی و زعفرانی
مواد لازم برای 3 الی 4 نفر
⫸ پیاز🧅 1 عدد
⫸ گوشت گوسفندی🥩 400 گرم
⫸ نوک قاشق زرد چوبه و فلفل سیاه
⫸ رب گوجه فرنگی🍅 1.5 قاشق
⫸ آب جوش 2 پیمانه
⫸ چوب دارچین 2 عدد
⫸ نمک🧂 نصف قاشق چای خوری
⫸ سماق 1 قاشق چای خوری
⫸ هل 3 عدد
⫸ زعفران به مقدار لازم
مرحله اول
برای درست کردن این چلو گوشت خوشمزه یک عدد پیاز🧅 درشت رو خیلی ریز رنده کنید و داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید سپس پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید ، گوشت گوسفندی رو به صورت مربع های متوسط خرد کنید و به پیاز🧅 اضافه کنید و تفت بدید وقتی رنگ گوشت تغییر کرد ادویه ها که شامل نمک🧂 ، زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه کنید و تفت بدید.
مرحله دوم
گوشت ها🥩 رو گوشه ظرف جمع کنید و 1.5 قاشق رب گوجه فرنگی🍅 رو داخل ظرف بریزید و به اون مقدار خیلی کمی روغن اضافه کنید و رب گوجه فرنگی🍅 رو تفت بدید تا بوی خامی اون گرفته بشه سپس با گوشت ها🥩 اون رو مخلوط کنید سپس آبجوش رو داخل قابلمه بریزید و مواد رو با آب مخلوط کنید سپس 2 عدد چوب دارچین رو اضافه کنید و اجازه بدید گوشت ها بپزه .
مرحله سوم
در مرحله آخر نمک🧂 رو اضافه کنید و مخلوط کنید و 5 دقیقه⏰ بعد یک قاشق غذاخوری سماق رو اضافه کنید هل و زعفران رو باهم خوب بسابید و 2 دقیقه⏰ بعد به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و مخلوط کنید .
مرحله چهارم
برنج رو به روش دلخواهتون بپزید ؛ سپس داخل ظرفی مقداری کره رو آب کنید و به مقدار دلخواهتون زرشک بریزید و تفت بدید بعد حرارت رو خاموش کنید و مقداری برنج به همراه زعفران اضافه کنید سپس غذارو داخل ظرف سرو بریزید ؛ نوش جان