طرز تهیه چلو گوشت مجلسی و زعفرانی

طرز تهیه چلو گوشت مجلسی و زعفرانیسلام به آشپزان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه چلوگوشت هست؛ یک غذای خوشمزه و مجلسی که میتونید اون رو خیلی راحت درست کنید و اون رو داخل مهمونی هاتون سرور کنید ؛ با من همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 180 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

طرز تهیه چلو گوشت مجلسی و زعفرانی

مواد لازم برای 3 الی 4 نفر

⫸ پیاز🧅 1 عدد

گوشت گوسفندی🥩 400 گرم

نوک قاشق زرد چوبه و فلفل سیاه

رب گوجه فرنگی🍅 1.5 قاشق

آب جوش 2 پیمانه

چوب دارچین 2 عدد

نمک🧂 نصف قاشق چای خوری

سماق 1 قاشق چای خوری

هل 3 عدد

زعفران به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این چلو گوشت خوشمزه یک عدد پیاز🧅 درشت رو خیلی ریز رنده کنید و داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید سپس پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید ، گوشت گوسفندی رو به صورت مربع های متوسط خرد کنید و به پیاز🧅 اضافه کنید و تفت بدید وقتی رنگ گوشت تغییر کرد ادویه ها که شامل نمک🧂 ، زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه کنید و تفت بدید.


مرحله دوم

گوشت ها🥩 رو گوشه ظرف جمع کنید و 1.5 قاشق رب گوجه فرنگی🍅 رو داخل ظرف بریزید و به اون مقدار خیلی کمی روغن اضافه کنید و رب گوجه فرنگی🍅 رو تفت بدید تا بوی خامی اون گرفته بشه‌ سپس با گوشت ها🥩 اون رو مخلوط کنید سپس آب‌جوش رو داخل قابلمه بریزید و مواد رو با آب مخلوط کنید سپس 2 عدد چوب دارچین رو اضافه کنید و اجازه بدید گوشت ها بپزه .


مرحله سوم

در مرحله آخر نمک🧂 رو اضافه کنید و مخلوط کنید و 5 دقیقهبعد یک قاشق غذاخوری سماق رو اضافه کنید هل و زعفران رو باهم خوب بسابید و 2 دقیقه بعد به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و مخلوط کنید .


مرحله چهارم

برنج رو به روش دلخواهتون بپزید ؛ سپس داخل ظرفی مقداری کره رو آب کنید و به مقدار دلخواهتون زرشک بریزید و تفت بدید بعد حرارت رو خاموش کنید و مقداری برنج به همراه زعفران اضافه کنید  سپس غذارو داخل ظرف سرو بریزید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.