طرز تهیه چیکن فینگر خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه چیکن فینگر خوشمزه به روش رستورانیدوستان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خیلی سریع و خوشمزه رو آوردیم که میتونید کمتر از 1 ساعت اون رو درست کنید و میل کنید ، آموزش امروز طرز تهیه چیکن فینگر هست .
چیکن فینگر یکی از جذاب ترین غذاهای فست فودی می باشد که بسیار خوشمزه و لذیذ است و شما به آسانی می توانید این غذای جذاب رو تهیه کنید ؛ به دلیل اینکه این غذا راحت و سریع آماده میشود میتوان آن را برای عصرانه هم تهیه کرد .
با من همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

طرز تهیه چیکن فینگر

مواد لازم برای 3 الی 4 نفر

⫸ فیله مرغ 6 قطعه

⫸ آرد سفید 2 پیمانه

⫸ ماءالشعیر بدون طعم 1 پیمانه

⫸ تخم مرغ 1 عدد

⫸ نمک و فلفل به میزان لازم

⫸ زعفران دم شده 1 قاشق چای خوری

⫸ روغن سرخ کردنی به میزان لازم


مرحله اول

ابتدا فیله های مرغ رو به ضخامت و طول 1 انگشت خرد کرده و بعد اونهارو داخل یک ظرف بریزید به آنها نمک ، فلفل و زعفران بزنید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا مزه دار شود .


مرحله دوم

در این فاصله 1 عدد تخم مرغ رو داخل یک ظرف بشکنید و بعد با همزن دستی خوب هم بزنید تا یکدست شده و از لختگی در بیاد.


مرحله سوم

سپس به آن آرد و ماءالشعیر رو اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید تا وقتی که یکدست بشه در آخر کمی نمک ، فلفل و زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد خوب باهم مخلوط شوند .


مرحله چهارم

فیله های مرغ رو داخل مواد بریزید و خوب با دست اونهارو باهم مخلوط کنید و بعد روی ظرف رو سلفون بکشید و به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار بدید .


مرحله پنجم

سپس داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا داغ بشه و وقتی که داغ شد مرغ هارو از داخل مواد بیرون بیارید و داخل روغن سرخ کنید .


مرحله ششم

وقتی که اطراف مرغ کامل سرخ شد اون رو از داخل روغن بیرون بیارید و روی دستمال روغن گیر قرار بدید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.