طرز تهیه جغرتمه گیلانی لذیذ و مجلسی با مرغ به روش رستورانی
سلام به مخاطبین سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خوشمزه و ساده از شمال کشور رو آوردیم . آموزش امروز طرز تهیه جغرتمه گیلانی هست .
جغرتمه یک خورش خوش طعم گیلانی است که طعم تقریبا شیرینی دارد و در بین مردمان خطه شمال کشور از محبوبیت خاصی برخوردار است.
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه جغرتمه گیلانی
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ سینه مرغ🥠 6 تکه
⫸ پیاز🧅 2 عدد
⫸ تخم مرغ🥚 5 عدد
⫸ زعفران 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک🧂 ، فلفل ، زردچوبه و پودر زنجبیل به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ترشی ناز خاتون دودی گیلانی با سیاه دانه
مرحله اول
سینه مرغ🥠 و با ادویه ها که شامل نمک🧂 ، فلفل ، زردچوبه و پودر زنجبیل هست مخلوط کنید ؛ 2 عدد پیاز🧅 رو رنده کنید بعد به مرغ🥠 اضافه کنید و روی حرارت بزارید و تفت بدید تا بپزه .
مرحله دوم
سینه مرغ🥠 رو ریش ریش کنید بعد به همراه آب و پیاز🧅 با پشت قاشق روی شعله ملایم له کنید و وقتی که مواد خوب باهم له شدند بعد درشو بذارید تا با شعله کم خوب دم بکشه ؛ هر چند وقت یکبار در ظرف بردارید اگه نیاز به روغن یا کره بود اضافه کنید و هم بزنید و دوباره در شو بزارید تا کامل بپزه .
مرحله سوم
بعد از حدود 30 تا 40 دقیقه⏰ وقتی که آب غذا خشک شد روغن بریزید و بعد تخم مرغ هارو داخل یک ظرف بشکنید و زرده و سفید با هم هم بزنید تا از لختگی در بیاد و بعد به مرغ ها اضافه کنید حالا در ظرف رو بزارید تا تخم مرغ خودشو بگیره .
مرحله چهارم
بعد از اینکه تخم مرغ ها خودشونو گرفتن زعفران دم کشیده هم بهش اضافه میشه و خوب هم بزنید تا تیکه های درشت تخم مرغ ریز بشه و کاملا مخلوط بشن ؛ نوش جان