طرز تهیه جغرتمه گیلانی لذیذ و مجلسی با مرغ به روش رستورانی

طرز تهیه جغرتمه گیلانی لذیذ و مجلسی با مرغ به روش رستورانیسلام به مخاطبین سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خوشمزه و ساده از شمال کشور رو آوردیم . آموزش امروز طرز تهیه جغرتمه گیلانی هست .
جغرتمه یک خورش خوش طعم گیلانی است که طعم تقریبا شیرینی دارد و در بین مردمان خطه شمال کشور از محبوبیت خاصی برخوردار است.
با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 80 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه جغرتمه گیلانی

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

سینه مرغ🥠 6 تکه

پیاز🧅 2 عدد

تخم مرغ🥚 5 عدد

زعفران 1 قاشق غذاخوری

نمک🧂 ، فلفل ، زردچوبه و پودر زنجبیل به مقدار لازم


مرحله اول

سینه مرغ🥠 و با ادویه ها که شامل نمک🧂 ، فلفل ، زردچوبه و پودر زنجبیل هست مخلوط کنید ؛ 2 عدد پیاز🧅 رو رنده کنید بعد به مرغ🥠 اضافه کنید و روی حرارت بزارید و تفت بدید تا بپزه .


مرحله دوم

سینه مرغ🥠 رو ریش ریش کنید بعد به همراه آب و پیاز🧅 با پشت قاشق روی شعله ملایم له کنید و وقتی که مواد خوب باهم له شدند بعد درشو بذارید تا با شعله کم خوب دم بکشه ؛ هر چند وقت یکبار در ظرف بردارید اگه نیاز به روغن یا کره بود اضافه کنید و هم بزنید و دوباره در شو بزارید تا کامل بپزه .


مرحله سوم

بعد از حدود 30 تا 40 دقیقه⏰ وقتی که آب غذا خشک شد روغن بریزید و بعد تخم مرغ هارو داخل یک ظرف بشکنید و زرده و سفید با هم هم بزنید تا از لختگی در بیاد و بعد به مرغ ها اضافه کنید حالا در ظرف رو بزارید تا تخم مرغ خودشو بگیره .


مرحله چهارم

بعد از اینکه تخم مرغ ها خودشونو گرفتن زعفران دم کشیده هم بهش اضافه میشه و خوب هم بزنید تا تیکه های درشت تخم مرغ ریز بشه و کاملا مخلوط بشن ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.