طرز تهیه چلو ماهیچه زعفرانی مجلسی بدون رب

طرز تهیه چلو ماهیچه زعفرانی مجلسی بدون رب

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز میخوایم یک غذای خوشمزه درست کنیم به اسم چلو ماهیچه زعفرانی.یک غذای خوشمزه که میتونید از اون داخل مجالس و مهممونی هاتون استفاده کنید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 180 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

طرز تهیه چلو ماهیچه زعفرانی

مواد لازم برای 4 نفر

ماهیچه 2 عدد

پیاز 2 عدد

زعفران به مقدار دلخواه

کره 4 قالب خیلی کوچیک

نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،زردچوبه به مقدار لازم

چوب دارچین 2 عدد

سیر 5 حبه


مرحله اول

در مرحله اول دو عدد پیاز متوسط رو بشورید و خشک کنید سپس به صورت خلالی خرد کنید.سپس پیاز هارو داخل ماهیتابه بریزید. بعد دو عدد ماهیچه رو روی پیاز ها قرار بدید.در مرحله بعد ادویه ها که شامل نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا و زردچوبه رو روی ماهیچه ها بریزید.


مرحله دوم

سپس چند حبه سیر رو پوست بگیرید و بشورید و خشک کنید و به صورت حلقه خرد کنید و روی ماهیچه ها پخش کنید و یک عدد سیر کامل وسط ماهیچه ها قرار بدید.


مرحله سوم

سپس دو عدد چوب دارچین رو بریزید و چند قطعه کره رو بریزید داخل ماهیتابه.داخل این غذا از روغن استفاده نکنید.سپس مقداری مقداری زعفران آب شده روی مواد بریزید.بعد روی مواد رو مقداری آب بریزید و در ماهیتابه رو بزارید تا 2_3 ساعت بپزه‌.


مرحله چهارم

بعد از 2_3 ساعت که ماهیچه هاتون پخت باقی مونده زعفران رو روی موادتون بریزید و اجازه بدید که آب پیاز ها کشیده بشه و پیازهاتون خیلی خوب کاراملی بشه.


مرحله پنجم

بعد چند پیمانه برنج رو بشورید و خیس کنید سپس چند قاشق نمک اضافه کنید تا نمک برنج انداره بشه بعد روی حرارت بزارید تا وقتی که آب برنج کشیده بشه سپس روغن اضافه کنید و دم بزارید وقتی برنج کامل دم کشید و پخت مقداری از اون رو زعفرانی کنید.در آخر برنج رو داخل ظرف سروتون بریزید و ماهیچه های آماده شده رو روی اون بزارید و میل کنید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.