طرز تهیه دمپخت باقالی قمی خوشمزه بدون گوشت

طرز تهیه دمپخت باقالی قمی خوشمزه بدون گوشتسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای قمی رو آوردیم که خیلی راحت و در کمترین زمان درست میشه ؛ آموزش امروز طرز تهیه دمپخت باقالی هست ، با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه دمپخت باقالی

مواد لازم برای 2 نفر

برنج🍚 1/5 پیمانه

باقالی زرد 1 پیمانه

زردچوبه 1 قاشق غذاخوری

نمک🧂 به مقدار لازم

پیاز🧅 1 عدد


مرحله اول

در مرحله اول 1/5 پیمانه برنج را داخل کاسه بریزید و روی آن 2/5 آب بریزید سپس به آن مقداری نمک🧂 اضافه کنید و اجازه بدید تا برنج خیس بشه ، باقالی ها رو داخل یک قابلمه بریزید و بعد روی اون مقداری آب بریزید و آن را بشویید سپس روی آن کمی روغن بریزید سپس روی حرارت قرار بدید تا نیم پز شود ‌.


مرحله دوم

1 عدد پیاز🧅 را پوست بگیرید و بشورید سپس آن را به صورت خلالی خرد کنید داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد پیاز🧅 را به آن اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز کاملاً سرخ شود .


مرحله سوم

وقتی که پیاز🧅 کاملاً سرخ شد باقالی های نیم پز رو به اون اضافه کنید سپس نمک🧂 و زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت بدید حالا برنج رو بعد از چند دقیقه به همراه آب برنج به مخلوط پیاز و باقالی اضافه کنید و آن را هم بزنید .


مرحله چهارم

سپس زیر اون رو زیاد کنید تا آب برنج کشیده بشه وقتی که آب برنج کشیده شد آن را دم بزارید تا کاملا آماده بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.