طرز تهیه دمپخت باقالی قمی خوشمزه بدون گوشت
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای قمی رو آوردیم که خیلی راحت و در کمترین زمان درست میشه ؛ آموزش امروز طرز تهیه دمپخت باقالی هست ، با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه دمپخت باقالی
مواد لازم برای 2 نفر
⫸ برنج🍚 1/5 پیمانه
⫸ باقالی زرد 1 پیمانه
⫸ زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک🧂 به مقدار لازم
⫸ پیاز🧅 1 عدد
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه دمپختک سیر سبز و تازه شیرازی
مرحله اول
در مرحله اول 1/5 پیمانه برنج را داخل کاسه بریزید و روی آن 2/5 آب بریزید سپس به آن مقداری نمک🧂 اضافه کنید و اجازه بدید تا برنج خیس بشه ، باقالی ها رو داخل یک قابلمه بریزید و بعد روی اون مقداری آب بریزید و آن را بشویید سپس روی آن کمی روغن بریزید سپس روی حرارت قرار بدید تا نیم پز شود .
مرحله دوم
1 عدد پیاز🧅 را پوست بگیرید و بشورید سپس آن را به صورت خلالی خرد کنید داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد پیاز🧅 را به آن اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز کاملاً سرخ شود .
مرحله سوم
وقتی که پیاز🧅 کاملاً سرخ شد باقالی های نیم پز رو به اون اضافه کنید سپس نمک🧂 و زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت بدید حالا برنج رو بعد از چند دقیقه به همراه آب برنج به مخلوط پیاز و باقالی اضافه کنید و آن را هم بزنید .
مرحله چهارم
سپس زیر اون رو زیاد کنید تا آب برنج کشیده بشه وقتی که آب برنج کشیده شد آن را دم بزارید تا کاملا آماده بشه ؛ نوش جان