طرز تهیه دمپختک گوجه ساده و مجلسی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم 👩🏻🍳. امروز براتون طرز تهیه دمپختک گوجه🍅 مجلسی داریم . دمپختک 🍚 یکی از دوست داشتنی ترین غذاهای محلی تهران است که طرز تهیه آن در سایر جاهای ایران با هم متفاوت است. با من همراه باشید تا این غذای خوشمزه رو یاد بگیرید.
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوجه🍅 پوره شده 2 کیلو
⫸ رب گوجه 3 قاشق
⫸ پیاز🧅 ریز ریزخردشده 2 عدد متوسط
⫸ برنج 🍚3 لیوان
⫸ ادویه ، نمک🧂 ، فلفل قرمز به میزان لازم
⫸ مرزه خشک🥦 1 قاشق مرباخوری
⫸ نان 🍞 یا سیب زمینی 🥔 برای ته دیگ
مرحله اول
ابتدا پیاز 🧅 رو با روغن فراوان سرخ میکنیم و رب رو اضافه میکنیم تا بوی خامیش رفت تنها ادویه اش هم زردچوبه و فلفل رو زده حالا پوره گوجه 🍅 رو می ریزیم وتا وقتی بوی خامی گوجه بره به سرخ کردن ادامه میدیم(من به شخصه دوست دارم نرمال سرخ بشه و حتما بوی گوجه و رنگ گوجه برگرده هم خوش مزه تره هم خوش رنگت میشه)
مرحله دوم
برنج خیس کرده🍚 رو اصافه میکنیم و میگذاریم برنج آبش کشیده بشه چند باری هم می زنیم تا ته نگیره و ته دیگ نبنده مرزه خشک رو روی برنج میپاشیم.
مرحله سوم
در قابلمه بزرگتری که فضای دم کشیدن برای برنج باز و راحت باشد روغن ریخته وته دیگ میگذاریم من از هر دو گذاشتم.
نکته: