طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای مجلسی با گوشت بدون فر

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای مجلسی با گوشت بدون فرسلام به همراهان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای هست . یک غذای خوشمزه که میتونید اون رو بپزید و با اون از مهمون های خودتون پذیرایی و سفره هاتون رو رنگین تر بچینید ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 8/10

زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

⫸ گوشت چرخ کرده 300 گرم

⫸ برنج آبکش شده 2 پیمانه

⫸ لپه پخته شده نصف پیمانه

فلفل دلمه ای به میزان لازم

⫸ سبزی دلمه

⫸ نمک

⫸ فلفل سیاه

⫸ زردچوبه

⫸ ادویه کاری

⫸ پیاز بزرگ نگینی یک عدد

⫸ سیر رنده شده 3 حبه

⫸ رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس

⫸ پیاز بزرگ 1 عدد

⫸ سیر رنده شده 3 حبه

⫸ رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری

زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه

⫸ آب 2 لیوان


مرحله اول

در مرحله اول یک عدد پیاز بزرگ رو پوست بگیرید و سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید ، ۳ عدد سیر رو بشورید و با رنده اون رو پوره کنید . داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید وقتی روغن داغ شد پیازهای نگینی خورد شده را به آن اضافه کنید بعد از سبک شدن پیاز به اون سیر رو اضافه کنید ، سپس فلفل سیاه نمک زردچوبه و ادویه کاری رو به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت بدید تا خوب سرخ بشن.


مرحله دوم

وقتی که پیاز ها سرخ شد ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و هم بزنید و تفت بدید تا وقتی که رنگ گوشت تغییر کنه وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به اون اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و خوب تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه‌.


مرحله سوم

در این مرحله مواد را داخل ظرفی بریزید و سپس به این سبزی دلمه اضافه کنید سپس برنج آبکش شده که از قبل اون رو پختید اضافه کنید و نصف لیوان لپه پخته شده را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید حالا داخل فلفل دلمه ای ها را خالی کنید و از مواد دلمه که درست کردیم داخل اون بریزید وقتی که همه فلفل دلمه ای ها را پر کردید اونها رو داخل قابلمه بچینید


مرحله چهارم

برای درست کردن سس دلمه یک عدد پیاز بزرگ رو پوست بگیرید و سپس به صورت نگینی ریز اون رو خرد کنید سپس داخل ماهیتابه بریزید و به اون روغن اضافه کنید و اجازه بدید که پیازها سبک بشن و سپس حبه سیر رو که رنده کردید به اون اضافه کنید وقتی که همه مواد خوب سرخ شد به اون ادویه ها که شامل زردچوبه نمک و فلفل سیاه است را اضافه کنید و سپس یک قاشق غذاخوری رب بزنید و تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه وقتی که بوی خامی رب گرفته شد به مواد دو لیوان آب اضافه کنید اجازه بدید که سس غلیظ بشه.


مرحله پنجم

از سس داخل قابلمه بریزید و مقداری از آن رو داخل دلمه ها بریزید که این کار باعث میشه دلم هاتون خیلی خوشمزه تر بشه وقتی که همه سس رو ریختید در قابلمه را بگذارید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار بدید و به مدت یک و نیم تا دو ساعت اجازه بدید که دلمه ها بپزند سپس داخل ظرف سرو بچینید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.