طرز تهیه امگشت پلو با تن ماهی به روش اصیل جنوبی

طرز تهیه امگشت پلو با تن ماهی به روش اصیل جنوبیسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خیلی متفاوت جنوبی رو آوردیم که میتونین تو خونه درست کنین و از امتحان کردنش لذت ببرید ؛ آموزش امروز طرز تهیه امگشت پلو جنوبی هست با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه امگشت پلو جنوبی

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 2 پیمانه

تن ماهی 2 عدد

سبزی ماهی 200 گرم

پیاز متوسط 1 عدد

فلفل سبز تند 1 عدد

کشمش 1/3 لیوان

سیر 4 حبه

فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

تمر هندی 1 قاشق غذاخوری

پودر دارچین نصف قاشق چایخوری

ادویه مخلوطی 1 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

در مرحله اول یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید و به صورت نگینی خرد کنید حالا داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که روغن داغ بشه وقتی که روغن داغ شد پیاز رو به اون اضافه کنید و تفت بدید و به آن زردچوبه را اضافه کنید.


مرحله دوم

وقتی که کمی تفت خورد سبزی ماهی رو به پیاز اضافه کنید و حدود یک را با حرارت کم تفت بدید حالا تن ماهی و فلفل سبز تند رو به بقیه مواد اضافه کنید و حدود ده دقیقه تفت بدید حالا ادویه ها که شامل پودر دارچین ادویه مخلوط نمک فلفل سیاه هست را به مواد اضافه کنید ، سیر رنده شده را اضافه کنید و یکم تفت بدید تا وقتی که عطر ادویه‌ها بلند بشه.


مرحله سوم

حالا یک قاشق غذاخوری تمر هندی را داخل یک ظرف بریزید به آن نصف لیوان آب اضافه کنید و مخلوط کنید تا وقتی که تمر هندی داخل آب باز بشه وقتی که تمرهندی داخل آب باز شد آن را به مواد اضافه کنید حالا تمر هندی رو به همراه کشمش که از قبل آن را خیس کردید به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید و بذارید تا مزه ها به خورد هم دیگه برن.


مرحله چهارم

حالا مقداری آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که آب به جوش بیاد وقتی که آب جوش آمد برنج از قبل خیس شده را اضافه کنید و هم بزنید آن یک مقدار کم نمک اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا برنج نسبتاً بپزه.


مرحله پنجم

حالا داخل قابلمه مقداری روغن بریزید بعد روی اون کمی کنجد بریزید بعد سیب زمینی رو پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید و اون رو داخل قابلمه بچینید. حالا روی سیب زمینی ها مقداری از برنج بریزید بعد مقداری از مواد بریزید و این کار رو ادامه بدید تا قابلمه پر بشه. بعد در قابلمه رو بزارید تا برنج کاملا دم بکشه. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.