طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ با خمیر هزارلا

طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ با خمیر هزارلاسلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خوشمزه و سریع به اسم اشترودل گوشت رو آوردیم.یکی از خوشمزه ترین غذاها که با یکبار امتحان کردن آن طرفدارش میشید. با این آموزش همراه باشید

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 85 دقیقه

طرز تهیه اشترودل گوشت

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخ کرده 300 گرم

قارچ 100 گرم

فلفل دلمه ای 1 عدد متوسط

نمک، فلفل سیاه، آویشن، زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم

خمیر هزار لا 1 بسته

رب گوجه فرنگی 1/5 قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ 1 عدد

روغن مایع به میزان لازم

پنیر پیتزا 50 گرم

شیر 3 قاشق غذا خوری

زعفران نصف قاشق چایخوری

کنجد به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن اشترودل گوشت ابتدایی یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید سپس به صورت نگینی خرد کنید حالا داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید.


مرحله دوم

وقتی که روغن داغ شد پیازها رو داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید تا جایی که پیاز سبک بشه حالا ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا جایی که رنگ گوشت تغییر کنه.


مرحله سوم

حالا در این مرحله یک عدد فلفل دلمه‌ای متوسط رو بشورید و به صورت نگینی خرد کنید سپس ۱۰۰گرم قارچ رو هم بشورید و به صورت نگینی خرد کنید.حالا فلفل دلمه و قارچ را به گوشت اضافه کنید و با هم تفت بدید.


مرحله چهارم

حالا ادویه ها که شامل نمک فلفل سیاه آویشن زردچوبه و پودر سیر هست رو به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا جایی که بوی ادویه ها بلند بشه در آخر یک و نیم قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو به مواد اضافه کنید و تفت بدید تا جایی که بوی خامی رب گرفته بشه.


مرحله پنجم

در این مرحله خمیر هزارلا را در سینی فر که آن رو از قبل چرب کردید باز کنید حالا از مایه گوشتی وسط خمیر هزارلا بریزید و سمت چپ و راست خمیر و با پیتزا بر به صورت مساوی برش بزنید.


مرحله ششم

حالا روی مواد گوشتی ۵۰ گرم پنیر پیتزا بریزید و خمیر ها رو به صورت یکی در میون از چپ و راست روی مواد گوشتی بذارید.


مرحله هفتم

حالا مقداری زعفران سابیده شده رو داخل قاشق غذاخوری شیر بریزید و هم بزنید بعد روی اشترودل رومال کنید در آخر هم مقداری کنجد روی اشترودل بریزید.


مرحله هشتم

در این مرحله اشترودل رو داخل فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه گرم شده بزارید بعد از ۳۰ دقیقه اشترودل رو از داخل فر بیرون بیارید و اجازه بدید تا خنک بشه. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.