طرز تهیه فلافل با سس ارده و سس تزازیکی خوش طعم

طرز تهیه فلافل با سس ارده و سس تزازیکی خوش طعمسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون فلافل آوردیم.این فلافل خوشمزه رو میتونید به راحتی درست کنید و به همراه دو سس که در این آموزش بهتون آموزش دادیم سرو کنید. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه فلافل با سس ارده و سس تزازیکی

مواد لازم برای 4 نفر

نخود 1/5 لیوان

باقالی خشک 1 لیوان

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

گشنیز تازه 1 مشت بزرگ

جعفری تازه 1 مشت بزرگ

پیازچه 1 ساقه

پیاز درشت 1 عدد

سیر 6 تا 8 حبه

زیره 3 قاشق چایخوری

تخم گشنیز 5 قاشق چایخوری

ادویه کاری 2 قاشق چایخوری

پودر انبه 2 قاشق چایخوری

نمک 3 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای سس تزازیکی

ماست 2 قاشق غذاخوری

مایونز 2 قاشق غذاخوری

شوید خشک 2 قاشق چایخوری

کمی نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

لیمو تازه کوچک 1 عدد

خیار  1 عدد

سیر 1 حبه درشت

مواد لازم برای سس ارده

ارده 1 الی 2 قاشق غذاخوری

گشنیز 1 مشت کوچک

لیمو کوچک 4 الی 6 عدد

آب ولرم 1/3 لیوان

سیر تازه 1 الی 2 حبه

ماست 1 قاشق غذاخوری

مایونز 1 قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این فلافل ابتدا ابتدا یک و نیم لیوان نخود و به همراه یک لیوان باقالی داخل کاسه بریزید بعد به آن مقداری آب و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید و حدود یک ساعت آن را بزارید تا خیس بخورد بعد از یک ساعت ها را آبکش کنید و داخل مخلوط کن بریزید.


مرحله دوم

سپس به اون یک عدد پیاز که اون رو پوست گرفتید و شستید و به چهار قسمت تقسیم کردید به همراه پیازچه و جعفری تازه و سیر اضافه کنید بعد با مخلوط کن آنها را خوب با هم مخلوط کنید.


مرحله سوم

برای درست کردن ادویه ها تخم گشنیز و زیره را به همراه ادویه کاری و فلفل سیاه داخل هاون بکوبید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید سپس به مواد اضافه کنید.


مرحله چهارم

به اون دو قاشق چای خوری پودر انبه و نمک و بکینگ پودر را اضافه کنید حالا همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید حالا برای درست کردن سس شماره ۱ ایتدا دو قاشق غذاخوری ماست رو به همراه دو قاشق غذاخوری مایونز و ۲ قاشق چای خوری شوید خشک داخل ظرف بریزید بعد به آن نمک و فلفل و خیار و سیر و لیموی تازه را اضافه کنید و هم بزنید.


مرحله پنجم

حالا برای درست کردن سس شماره ۲ ابتدا یک الی دو قاشق غذاخوری ارده رو با لیمو و و سیر و نمک و گشنیز و یک سوم لیوان آب با هم مخلوط کنید سپس به ان ماست و مایونز را اضافه کنید و حالا دوباره با هم خوب مخلوط کنید.


مرحله اششم

حالا برای درست کردن فلافل ها داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ بشه وقتی که روغن داغ شد فلافل ها رو با دست به هر شکلی که دوست دارید در بیارید اون ها رو داخل روغن داغ بزارید تا کاملا سرخ بشه وقتی که فلافل ها سرخ شد آنها را از داخل روغن در بیارید بر روی دستمال روغن گیر بذارید تا روغن اضافی آن گرفته بشه.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.