طرز تهیه جگروز یا جگر پیچ لرستانی به روش اصلی با طعم بی نظیر لری

طرز تهیه جگروز یا جگر پیچ لرستانی به روش اصلی با طعم بی نظیر لریسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه جگروز + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه جگروز

مواد لازم برای 5 نفر

جگر گوسفندی یا گاو 1 کیلو

شکم گوسفند 1 عدد

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا با یک چاقوی تیز چربی‌های اضافه جگر را از آن جدا کنید و بعد جگر را به صورت کامل بشورید ، تا خون آبه آن به صورت کامل خارج شود ، جگر را داخل یک آبکش بذارید و زمان بدید تا آب اضافی اون به صورت کامل خارج شود.


مرحله دوم

در مرحله دوم وز یا همان شکم گوسفند را به صورت خوب بشورید و بعد اون را از یک جا آویزان کنید ، تا آب آن به صورت کامل برود و خشک شود.


مرحله سوم

در این مرحله جگر را به صورت مکعبی شکل و درشت خرد کنید ، بعد اون‌ها را به سیخ بکشید. شکم گوسفند را به اندازه نوارهای 4 یا 5 سانتی برش بزنید و بعد آن را دور جگرهای داخل سیخ بپیچید و سیخ‌ها را کنار بذارید.


مرحله چهارم

داخل منقل زغال بریزید و آن را روشن کنید و زمان بدید ، تا زغال‌ها به صورت خیلی کامل داغ شوند. بعد از اینکه زغال‌ها داغ شد ، سیخ‌های جگروز رو روی آن قرار بدید.


مرحله پنجم

بعد روی آنها نمک و فلفل سیاه بپاشید و هر طرف جگروزها را به صورت کامل کباب کنید. بعد اون‌ها را از روی منقل بردارید و به همراه نان سرو کنید ؛ نوش جان


نکات مهم
به صورت دلخواه می‌توانید به جای اینکه اول جگرها را به سیخ بکشید ، اول دور آنها شکم گوسفند بپیچید و بعد اون‌ها را به سیخ بکشید.
توجه کنید که در زمان پخت این غذا آتش نباید خیلی زبانه بزند ، وگرنه جگروز سفت می‌شود و نمی‌پزد.
حتماً نمک و فلفل سیاه رو بعد از اینکه جگروز به صورت کامل پخت به آن اضافه کنید زیرا اگر از همان ابتدا اضافه کنید ، مانع پخت جگر می‌شود.
این غذای خوشمزه را می‌توانید به همراه برنج و انواع ترشی سرو کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.