طرز تهیه جگروز یا جگر پیچ لرستانی به روش اصلی با طعم بی نظیر لری
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه جگروز + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه جگروز
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ جگر گوسفندی یا گاو 1 کیلو
⫸ شکم گوسفند 1 عدد
⫸ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه جغور بغور خوشمزه زنجانی با جگر گوسفندی
مرحله اول
برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا با یک چاقوی تیز چربیهای اضافه جگر را از آن جدا کنید و بعد جگر را به صورت کامل بشورید ، تا خون آبه آن به صورت کامل خارج شود ، جگر را داخل یک آبکش بذارید و زمان بدید تا آب اضافی اون به صورت کامل خارج شود.
مرحله دوم
در مرحله دوم وز یا همان شکم گوسفند را به صورت خوب بشورید و بعد اون را از یک جا آویزان کنید ، تا آب آن به صورت کامل برود و خشک شود.
مرحله سوم
در این مرحله جگر را به صورت مکعبی شکل و درشت خرد کنید ، بعد اونها را به سیخ بکشید. شکم گوسفند را به اندازه نوارهای 4 یا 5 سانتی برش بزنید و بعد آن را دور جگرهای داخل سیخ بپیچید و سیخها را کنار بذارید.
مرحله چهارم
داخل منقل زغال بریزید و آن را روشن کنید و زمان بدید ، تا زغالها به صورت خیلی کامل داغ شوند. بعد از اینکه زغالها داغ شد ، سیخهای جگروز رو روی آن قرار بدید.
مرحله پنجم
بعد روی آنها نمک و فلفل سیاه بپاشید و هر طرف جگروزها را به صورت کامل کباب کنید. بعد اونها را از روی منقل بردارید و به همراه نان سرو کنید ؛ نوش جان
نکات مهم
◉ به صورت دلخواه میتوانید به جای اینکه اول جگرها را به سیخ بکشید ، اول دور آنها شکم گوسفند بپیچید و بعد اونها را به سیخ بکشید.
◉ توجه کنید که در زمان پخت این غذا آتش نباید خیلی زبانه بزند ، وگرنه جگروز سفت میشود و نمیپزد.
◉ حتماً نمک و فلفل سیاه رو بعد از اینکه جگروز به صورت کامل پخت به آن اضافه کنید زیرا اگر از همان ابتدا اضافه کنید ، مانع پخت جگر میشود.
◉ این غذای خوشمزه را میتوانید به همراه برنج و انواع ترشی سرو کنید.