طرز تهیه گردو پلو با گوشت شهرکرد مجلسی و لذیذ

طرز تهیه گردو پلو با گوشت شهرکرد مجلسی و لذیذسلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک پلو متفاوت رو آوردیم که مطمعنا عاشق اون میشید. آموزش امروز طرز تهیه گردو پلو هست که میتونید اون رو برای مراسم هاتون درست کنید اون رو سرو کنید. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

طرز تهیه گردو پلو

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

برنج 3 تا 4 پیمانه

گوشت خورشی 200 تا 250 گرم

گردو حدودا 1 کاسه ماست خوری

کشمش نصف پیمانه

زرشک نصف پیمانه

پیاز 2 عدد

زعفران دم کرده به مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


مرحله اول

یک کاسه ماست خوری گردو رو داخل یک ظرف بریزید و به اون مقداری آب اضافه کنید و کنار بذارید تا گردو ها خیس بخورد در این فاصله ۲ عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید بارنده آنها را رنده کنید.


مرحله دوم

پیاز رو داخل قابلمه بریزید و بعد از اینکه آب پیاز کشیده شد روغن رو به اضافه کنید و تفت بدید و وقتی که پیاز سبک شد گوشت خورشتی را اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که رنگ گوشت عوض بشه.


مرحله سوم

بعد تغیر رنگ گوشت ادویه ها که شامل زردچوبه فلفل سیاه هست را به گوشت اضافه کنید و تفت بدید در آخر دو لیوان آب رو اضافه کنید و بذارید تا گوشت کاملا بپزه در ده دقیقه آخر پخت نمک و زعفران رو اضافه کنید.


مرحله چهارم

یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید و به صورت خلالی اون رو خرد کنید سپس به همراه روغن داخل یک ماهیتابه کوچک بریزید و تفت بدید تا وقتی که پیاز کاملاً سرخ بشه بعد از اینکه پیاز سرخ شد زعفران را به آن اضافه کنید تا خوش رنگ تر بشه.


مرحله پنجم

داخل یک ماهیتابه مقداری کره بریزید و وقتی که کره آب شد گردو های خیس شده را به آن اضافه کنید کمی که تفت خورد زرشک را به همراه کشمش اضافه کنید و با هم مخلوط کنید در آخر دو قاشق غذاخوری زعفران و پیاز سرخ شده را اضافه کنید.


مرحله ششم

داخل قابلمه مورد نظرتون ته دیگ مورد نظرتون رو بچینید و بعد یک لایه برنج بریزید و یک لایه از گوشت و یک لایه از مخلوط گردو بریزید و دوباره یک لایه برنج بریزید و این کار رو ادامه بدید تا قابلمه پر بشه در آخر روی اون کمی زعفران بریزید و در آخر آن را دم بذارید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.