طرز تهیه گشنیز پلو با گوشت قلقلی بسیار ساده و خوشمزه
سلام دوستان سایت آشپزم مثل همیشه امروز با یه غذای خوشمزه دیگه رد خدمت شماس پیشنهاد امروز ما برای شما طرز تهیه گشنیز پلو با گوشت قلقلی بسیار ساده و خوشمزه یه غذای خوشمزه مفید که فکر نمیکنم کسی باشه که دوستش نداشته باشه امیدوارم از پخت این غذا لذت ببرید.
درجه سختی: 4/10زمان پخت: 60 دقیقهزمان تهیه: 30 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ برنج یک کیلوگرم
⫸ گوشت قلقلی سرخ شده نیم کیلوگرم
⫸ گشنیز خرد شده یک کیلوگرم
⫸ روغن و نمک و برگ کاهو به میزان لازم
⫸ تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری
مرحله اول
ابتدا باید برنج را خیس کرده و سپس آبکش می کنیم.
مرحله دوم
ته قابلمه برگ های کاهو گذاشته، سپس لابه لای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت را برای تزئین نگه می داریم) و برنج را دم می کنیم
مرحله سوم
برای تهیه ی گوشت قلقلی کمی پیاز را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم.
مرحله چهارم
در اواخر طبخ برنج کمی گشنیز خشک کوبیده ریخته تا پلو خوش طعم شده و عطر خوبی داشته باشد.