طرز تهیه گشنیز پلو با گوشت قلقلی بسیار ساده و خوشمزه

طرز تهیه گشنیز پلو با گوشت قلقلی بسیار ساده و خوشمزه

سلام دوستان سایت آشپزم مثل همیشه امروز با یه غذای خوشمزه دیگه رد خدمت شماس پیشنهاد امروز ما برای شما طرز تهیه گشنیز پلو با گوشت قلقلی بسیار ساده و خوشمزه یه غذای خوشمزه مفید که  فکر نمی‌کنم کسی باشه که دوستش نداشته باشه امیدوارم از پخت این غذا لذت ببرید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

برنج یک کیلوگرم

گوشت قلقلی سرخ شده نیم کیلوگرم

گشنیز خرد شده یک کیلوگرم

روغن و نمک و برگ کاهو به میزان لازم

تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری


مرحله اول

ابتدا باید برنج را خیس کرده و سپس آبکش می کنیم.


مرحله دوم

ته قابلمه برگ های کاهو گذاشته، سپس لابه لای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت را برای تزئین نگه می داریم) و برنج را دم می کنیم


مرحله سوم

برای تهیه ی گوشت قلقلی کمی پیاز را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم.


مرحله چهارم

در اواخر طبخ برنج کمی گشنیز خشک کوبیده ریخته تا پلو خوش طعم شده و عطر خوبی داشته باشد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.