طرز تهیه قلیه ماهی مجلسی به روش جنوبی

طرز تهیه قلیه ماهی مجلسی به روش جنوبی

سلام خدمت شما عزیزان سایت آشپزم غذای امروز قلیه ماهی مجلسی به روش جنوبی هست ، قلیه ماهی یکی از بهترین غذاهای اصیل و معروف و لذیذ و محلی جنوب کشوره که آوازه اش به همه جای ایران رسیده. لطفا با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 60
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

1 عدد ماهی بدون تیغ (ماهی شیر، سنگسر، هامور، شوریده، شعری)
 250 گرم گشنیز
 50 گرم شنبلیله
 2 عدد پیاز
 5 حبه سیر
 3 قاشق غذاخوری شیره تمر هندی
 به مقدار لازم زردچوبه و نمک و فلفل


مرحله اول

سبزی ها رو تمیز می کنیم و میشوریم، پس از اینکه آب سبزی ها خشک شد داخل خرد کن می ریزیم یا با چاقو ساطوری می کنیم تا خوب خرد و ریز بشن؛ ماهی رو به تکه هایی به یک اندازه برش میزنیم، کمی نمک و فلفل روی ماهی میپاشیم و کناری میزاریم.


مرحله دوم

داخل ماهیتابه مقداری روغن میریزیم و روی حرارت متوسط قرار میدیم تا داغ بشه، پیاز رو خرد می کنیم و داخل روغن میریزیم، نمک و فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم و تفت میدیم تا نرم بشه.


مرحله سوم

سیرهای رنده شده و سبزیجات خرد شده رو اضافه می کنیم، تفت میدیم تا رنگ سبزی ها کمی تغییر کنه و آب اون کشیده بشه سپس نصف لیوان آب اضافه می کنیم و با حرارت ملایم می گذاریم سبزی ها بپزند.


مرحله چهارم

شیره تمر هندی رو به سبزی اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم سپس 3 لیوان آب اضافه می کنیم و در ظرف رو نیمه باز می گذاریم و با حرارت متوسط اجازه میدیم خورش بجوشه و تغییر رنگ بده.


مرحله پنجم

تکه های ماهی رو داخل خورش قرار میدیم و 30 دقیقه میگذاریم ماهی ها بپزند و خورش جا بیفته، پس از پخت قلیه ماهی رو در ظرف بکشید و به همراه برنج سرو کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.