طرز تهیه قلیه ماهی مجلسی به روش جنوبی
سلام خدمت شما عزیزان سایت آشپزم غذای امروز قلیه ماهی مجلسی به روش جنوبی هست ، قلیه ماهی یکی از بهترین غذاهای اصیل و معروف و لذیذ و محلی جنوب کشوره که آوازه اش به همه جای ایران رسیده. لطفا با من همراه باشید.
درجه سختی: 6/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ 1 عدد ماهی بدون تیغ (ماهی شیر، سنگسر، هامور، شوریده، شعری)
⫸ 250 گرم گشنیز
⫸ 50 گرم شنبلیله
⫸ 2 عدد پیاز
⫸ 5 حبه سیر
⫸ 3 قاشق غذاخوری شیره تمر هندی
⫸ به مقدار لازم زردچوبه و نمک و فلفل
مرحله اول
سبزی ها رو تمیز می کنیم و میشوریم، پس از اینکه آب سبزی ها خشک شد داخل خرد کن می ریزیم یا با چاقو ساطوری می کنیم تا خوب خرد و ریز بشن؛ ماهی رو به تکه هایی به یک اندازه برش میزنیم، کمی نمک و فلفل روی ماهی میپاشیم و کناری میزاریم.
مرحله دوم
داخل ماهیتابه مقداری روغن میریزیم و روی حرارت متوسط قرار میدیم تا داغ بشه، پیاز رو خرد می کنیم و داخل روغن میریزیم، نمک و فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم و تفت میدیم تا نرم بشه.
مرحله سوم
سیرهای رنده شده و سبزیجات خرد شده رو اضافه می کنیم، تفت میدیم تا رنگ سبزی ها کمی تغییر کنه و آب اون کشیده بشه سپس نصف لیوان آب اضافه می کنیم و با حرارت ملایم می گذاریم سبزی ها بپزند.
مرحله چهارم
شیره تمر هندی رو به سبزی اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم سپس 3 لیوان آب اضافه می کنیم و در ظرف رو نیمه باز می گذاریم و با حرارت متوسط اجازه میدیم خورش بجوشه و تغییر رنگ بده.
مرحله پنجم
تکه های ماهی رو داخل خورش قرار میدیم و 30 دقیقه میگذاریم ماهی ها بپزند و خورش جا بیفته، پس از پخت قلیه ماهی رو در ظرف بکشید و به همراه برنج سرو کنید.