طرز تهیه قارنی یاریخ تبریزی با گوشت چرخ کرده و سس

طرز تهیه قارنی یاریخ تبریزی با گوشت چرخ کرده و سس

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خیلی خوشمزه تبریزی به اسم طرز تهیه قارنی یاریخ تبریزی یا بادمجان شکم پر رو آوردیم. این غذا طرفداران زیادی داره و به راحتی درست میشه با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه قارنی یاریخ تبریزی

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجون 2 عدد

گوشت چرخ کرده 150 گرم

پیاز 1 عدد

سیر 4 حبه

گوجه فرنگی 2 عدد

سبزی معطر کمی

نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

مواد لازم برای سس

رب 1 قاشق غذاخوری

آب جوش کمی

نمک فلفل زردچوبه


مرحله اول

برای درست کردن این غذا با دو عدد بادمجان رو بشورید و پوست بگیرید حواستون باشه که سر بادمجون رو نبرید حالا با استفاده از یک چاقوی تیز یک برش و سطح بادمجان ایجاد کنید.


مرحله دوم

در این مرحله یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید و به صورت نگینی خرد کنید بعد داخل ماهیتابه روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد پیاز ها رو داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید.


مرحله سوم

وقتی که پیاز کمی نرم شد به آن 4 حبه سیر که اون رو پوست گرفتید و له کردید اضافه کنید و تفت بدید تا جایی که بوی سیر بلند بشه حالا ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده را به پیاز و سیر اضافه کنید و به آرومی تفت بدید تا وقتی که رنگ گوشت تغییر کند.


مرحله چهارم

وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد ادویه ها که شامل نمک ، فلفل و زردچوبه هست را به مواد اضافه کنید و تفت بدید تا جایی ک بوی ادویه ها بلند بشه.


مرحله پنجم

حالا دو عدد گوجه فرنگی رو بشورید و وقتی که گوجه فرنگی ها خشک شدند اونها رو با رنده پوره کنید حالا پوره گوجه فرنگی رو به گوشت اضافه کنید و تفت بدید در آخر مقداری سبزی معطر به مواد اضافه کنید تا خوش طعم تر بشه.


مرحله ششم

در این مرحله داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد بادمجان ها را داخل ماهیتابه بچینید تا سرخ بشه حین سرخ شدن به بادمجان ها نمک بزنید.


مرحله هفتم

وقتی که بادمجان ها سرخ شدن اونها را از داخل ماهیتابه بیرون بیارید و روی دستمال روغن گیر بذارید تا روغن اضافی آن گرفته بشه.


مرحله هشتم

برای درست کردن سس غذا یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را داخل ماهیتابه بریزید و به آن کمی آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که رقیق بشه. در آخر به آن نمک فلفل و زردچوبه بزنید و اجازه بدید تا سس غلیظ بشه.


مرحله نهم

در این مرحله داخل بادمجانها رو با پشت قاشق کمی صاف کنید بعد از مواد گوشتی داخل آن بریزید و سطح آن را صاف کنید.


مرحله دهم

وقتی که همه بادمجان ها را با مواد گوشتی پر کردید اونها رو داخل سس بچینید و در ماهیتابه را بزارید تا بادمجان‌های شکم پر کامل بپزند. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.