طرز تهیه قاتق ماهی یا حلا ماهی به روش جنوبی

طرز تهیه قاتق ماهی یا حلا ماهی به روش جنوبی

سلام به عزیزان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای جنوبی رو آوردیم که مطمعنا با یک بار امتحان کردن عاشق اون میشید. این غذای فوق العاده رو میتونید برای مهمونی ها درست کنید و سرو کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه حلا ماهی یا قاتق ماهی هست ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه قاتق ماهی یا حلا ماهی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

پياز متوسط 1 عدد

سير 3 حبه

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

شنبليله 150 گرم

گشنيز 300 گرم

زيره، گشنيز خشك،فلفل سياه،ميخك، هل، دارچين،زنجبيل از هر كدام 1/3 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگي 3 عدد

فلفل سبز تند 3 عدد

تمر هندي نصف بسته

ماهي 4 تكه

تركيبات آرد سوخاري: آرد گندم، زردچوبه، فلفل قرمز،زنجبيل، دارچين، تخم گشنيز،فلفل سياه، زيره، ميخك، جوز هندي


مرحله اول

در مرحله اول یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید به صورت خلالی خرد کنید حالا ۳۰۰ گرم گشنیز و ۱۵۰گرم شنبلیله رو به صورت خیلی ریز خرد کنید ، نصف بسته تمر هندی رو داخل یک ظرف بریزید بعد به آن آب جوش اضافه کنید و کنار بذارید.


مرحله دوم

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید وقتی که روغن کاملا داغ شد پیاز خلالی خورد شده رو به اون اضافه کنید وقتی که پیاز کمی سبک شد سه حبه سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و تفت بدید و بعد زردچوبه و نمک را به آن اضافه کنید و تفت بدید.


مرحله سوم

زمانی که پیاز کمی سرخ شد سبزی خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که سبزی کاملاً سرخ بشه سپس ادویه ها که شامل زیره گشنیز خشک و فلفل سیاه میخک هل و دارچین و زنجبیل هست رو به همراه دو قاشق غذاخوری رب گوجه به اون اضافه کنید و تفت بدید.


مرحله چهارم

در این فاصله سه عدد گوجه فرنگی را بشویید و با رنده خوب آنها را پوره کنید و وقتی که بوی خامی رب گرفته شد پوره گوجه رو به همراه سه عدد فلفل سبز تند به اون اضافه کنید در آخر تمر هندی را از صافی رد کنید و به مواد اضافه کنید و سپس وقتی که خورش شروع به قل زدن کرد در ظرف رو بذارید تا خورش بپزه.


مرحله پنجم

چهار تکه ماهی رو با دستمال خشک کنید و روی آنها کمی نمک بپاشید حالا مقداری آرد داخل یک ظرف بریزید بعد به اون زردچوبه فلفل قرمز زنجبیل دارچین تخم گشنیز فلفل سیاه زیره میخک و جوز هندی اضافه کنید و مخلوط کنید تا ادویه ها به خورد آرد برن.


مرحله ششم

سپس ماهی ها را داخل آرد بغلتونید و در آخر بتکونید تا آرد اضافی آنها بریزه ، ماهی ها را داخل روغن داغ سرخ کنید وقتی که خورش جا افتاد و روغن انداختن ماهی ها رو به اون اضافه کنید و اجازه بدید تا خورش ۲۰ دقیقه دیگر بجوشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.