طرز تهیه قیمه خشک اردبیلی مجلسی با گوشت چرخ کرده
سلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای اردبیلی رو آوردیم به اسم قیمه خشک اردبیلی که برخلاف قیمه سیب زمینی یا پیچاق قیمه با گوشت چرخ کرده درست میشه طعم بسیار عالی ای داره ، با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه قیمه اردبیلی با گوشت چرخ کرده
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ گوشت چرخ کرده 300 گرم
⫸ لپه 60 گرم
⫸ پیاز متوسط رنده شده 2 عدد
⫸ رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
⫸ زرشک 3 قاشق غذاخوری
⫸ آبغوره به مقدار لازم
⫸ زعفران دم کرده به مقدار لازم
⫸ زردچوبه ، نمک ، فلفل قرمز و دارچین به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه قیمه شاه عباسی یا قیمه لاپلو مجلسی
مرحله اول
ابتدا پیاز رنده شده رو داخل ماهیتابه بریزید سپس 300 گرم گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که رنگ گوشت تغییر کنه وقتی که رنگ گوشت تغییر کرده ادویه ها که شامل زردچوبه ، نمک ، فلفل قرمز و دارچین هست را به گوشت اضافه کنید و با هم مخلوط کنید .
مرحله دوم
وقتی که بوی خامی ادویه ها گرفته شد 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس 60 گرم لپه از قبل اون رو خیس کردید رو به بقیه مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس روی مواد آب بریزید و در قابلمه را بگذارید و به آن 40 دقیقه اجازه بدید تا بپزه .
مرحله سوم
زعفران رو آسیاب کنید و به همراه چند قالب یخ اجازه بدید تا زعفران دم بکشه بعد 3 قاشق غذاخوری زرشک رو داخل یک ظرف بریزید و روی آن کمی آب بریزید بعد از گذشت 40 دقیقه آبغوره ، زرشک و زعفران رو به خورش اضافه کنید بعد از 20 دقیقه خورش ما آماده است ؛ نوش جان