طرز تهیه قیمه نجفی اربعین

طرز تهیه قیمه نجفی اربعینسلام مخاطبین عزیز آشپزم 👩🏻‍🍳. امروز براتون طرز تهیه قیمه نجفی رو آوردیم.این غذا از غذاهای خوشمزه و نذری می باشد که اگر شما به کربلا سفر کرده باشید میبینید که این غذا در ایام محرم و صفر این غذا به صورت نذری بین مردم تقسیم می شود.با من همراه باشید تا شما هم این غذای خوشمزه عراقی رو یاد بگیرید.

درجه سختی: 7/10

زمان پخت: 120 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت گوسفندی🍖 بدون استخوان یک کیلو (یا مخلوط نیم کیلو گوشت گوسفندی بدون استخوان ونیم کیلو گوشت گوساله)

نخود 700 گرم

رب گوجه 🍅 400 گرم

پیاز 🧅 4 عدد

آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری

نمک 🧂 1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه نصف قاشق غذاخوری

پودر دارچین 1/4 قاشق غذاخوری

پودر هل 1 قاشق غذاخوری

پودر لیمو عمانی 1 قاشق غذاخوری

لیمو عمانی 3 عدد

زردچوبه نصف قاشق غذاخوری


مرحله اول

نخود رو یک شب قبل خیس کرده وچند بار آبش رو عوض میکنیم و روز بعد میذاریم خوب بپزه.گوشت وپیاز رو باهم توی قابلمه 🥘 خوب تفت میدیم وبهش زردچوبه میزنیم وبعد آب اضافه کرده ومیذاریم تا گوشت 🍖 خوب بپزه.وقتی نخود پخت به همراه گوشت مخلوط میکنیم .


مرحله دوم

اگه گوشت استخوان داره🍖 جدا کرده وبعد گوشت ونخود رو از آب درمیاریم وگوشت ونخود رو با گوشت کوب خوب میکوبیم تا کاملا له بشه.پیازها رو خلالی نازک🧅 خورد کرده ودر تابه ایی سرخ میکنیم.


مرحله سوم

حالا مخلوط رب 🍅و پیاز رو به گوشت له شده اضافه کرده و آب گوشت و آرد نخودچی رو کم کم اضافه میکنیم وخوب هم می زنیم،، بهتره با گوشت کوب این کار رو بکنیم. و میذازیم تا خورشت جابیافته و آبش خیلی کم بشه.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.