طرز تهیه قیمه ریزه اصفهانی با راحت ترین روش ممکن

طرز تهیه قیمه ریزه اصفهانی با راحت ترین روش ممکن

سلام خدمت شما عزیزان سایت آشپزم غذای امروز قیمه ریزه اصفهانی قیمه ریزه هست یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایرانی هست که در جاهای مختلفی با دستورهای متفاوتی تهیه میشه این خورش از دسته خوراکهای کوفته هست که برای تهیه اون گلوله های کوچکی به اندازه ی گردو از خمیر کوفته درست میکنن و توی سس خوشمزه ی قرمز رنگی که با رب و گوجه درست میشه، قرار میدن تا بپزه برای این آموزش با من همراه باشید

درجه سختی: 4/10

زمان پخت: 60
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخ کرده

پیاز رنده شده

پیاز نگینی

رب

سیب زمینی نگینی

روغن

نمک ، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر،_ پودر زیره سیاه(اختیاری)


مرحله اول

روغن میریزیم داخل قابلمه وقتی داغ شد پیاز رو بهش اضافه میکنیم پیاز وقتی که طلایی و سبک شد بهش زردچوبه و رب اضافه میکنیم یکم که تفت خوردن آب جوش به مواد اضافه میکنیم و درشو میذاریم تا کامل به جوش بیاد


مرحله دوم

جوش که اومد بهش یک قاشق روغن حیوانی و نمک فلفل سیاه یکم پودر سیر یکم پودر زیره سیاه اضافه کردم، حالا سیب زمینی های خرد شده نگینی رو به مواد اضافه می کنیم و در قابلمه رو میذاریم تا سیب زمینیا بپزه.

(اگه میخواین غذاتون زودتر آماده بشه سیب زمینی نگینی رو اول سرخ کنید بعد اضافه کنید)


مرحله سوم

یک عدد پیاز متوسط رو رنده میکنیم و آب اضافیشو میگیریم و به همراه گوشت چرخ کرده ،نمک، فلفل سیاه، یکم پودر سیر و یه کوچولو پودر زیره سیاه خوب ورز میدیم


مرحله چهارم

مواد گوشتی رو قلقلی می‌کنیم و داخل تابه می چینیم یه کم روغن میریزیم و میزاریم که گوشت قلقلیا حسابی سرخ شن


مرحله پنجم

وقتی سیب زمینی ها نرم شدن گوشت قلقلی ها رو بهش اضافه میکنیم و حدوداً یک ربع میگذاریم باهم بپزن تا مزه مواد به خورد هم بره. ( مواظب باشید سیب‌زمینی‌ها خیلی نرم نشن چون وا میرن )

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.