طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی اصفهانی بدون سیب زمینی

طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی اصفهانی بدون سیب زمینی

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز یک غذای ساده و خوشمزه از استان اصفهان هست به اسم قیمه ریزه نخودچی.
قیمه ریزه نخودچی یا کوفته ریزه یا به لهجه اصفهانی قرمریزه از گوشت کم چرب و آردنخودچی تهیه میشود و یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است .
برای یادگیری این غذای جذاب با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی

مواد لازم برای 3 الی 4 نفر

گوشت چرخ کرده🥩 200 گرم

روغن 1 قاشق غذا خوری

پیاز🧅 2 عدد

رب گوجه فرنگی🍅 1 قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی🍅 1 کیلو

آب 2 لیوان

آرد نخودچی 2 قاشق غذا خوری

زردچوبه 1 قاشق چای خوری

نعنا🌿 2 قاشق غذا خوری

نمک🧂 و فلفل به مقدار لازم


مرحله اول

اول از هر چیز یک عدد پیاز🧅 متوسط رو پوست بگیرید و سپس آن را رنده کنید به همراه گوشت چرخ کرده🥩 داخل ظرف بریزید ، مقداری نعنا رو به همراه نمک🧂 ، دو قاشق آرد نخودچی ، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید سپس خوب با دست ورز بدید تا همه مواد خوب با هم مخلوط بشن ، به اندازه یک گردو از مواد بردارید و آن را داخل دست گرد کنید .


مرحله دوم

برای درست کردن سس یک عدد پیاز🧅 نسبتاً درشت رو پوست بگیرید و سپس آن را به صورت خلالی خرد کنید داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید و اجازه بدید که روغن داغ بشه حالا پیاز را به آن اضافه کنید و کمی زردچوبه به علاوه فلفل سیاه و نمک🧂 رو به پیاز اضافه کنید و تفت بدید .


مرحله سوم

به پیاز🧅 یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی🍅 اضافه کنید و تفت بدید ، گوجه هارو رنده کنید و آن را به صورت پوره در بیارید وقتی که رب گوجه فرنگی خوب سرخ شد و تفت خورد پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید ، به میزان پوره گوجه فرنگی به مواد آب اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید وقتی که مواد شروع کرده قل زدن گوشت ها رو به اون اضافه کنید وقتی که سس غلیظ شد و گوشت ها خوب پخت غذا آماده سرو کردن هست ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.