طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت گوسفندی مجلسی و رستورانی
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز اومدیم بایک غذای خوشمزه و اصیل ایرانی به اسم قرمه سبزی . یک غذای خیلی راحت که با کمی دقت میتونید اون رو به بهترین نحو ممکن درست کنید و از اون لذت ببرید. با من همراه باشید.
طرز تهیه قرمه سبزی مجلسی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سبزی قورمه 500 گرم (تره، جعفری، گشنیز، شوید، شنبلیله و اسفناج)
⫸ پیاز 2 عدد
⫸ گوشت گوسفندی 500 گرم
⫸ ادویه ها( زردچوبه، ادویه خورشتی، فلفل قرمز، زنجبیل، نمک)
⫸ لوبیا چیتی 200 گرم ( یک پیمانه پر)
⫸ لیمو عمانی 2 عدد یا چند عدد پرک لیمو ترش
مرحله اول
برای درست کردن این غذای معروف ایرانی اول از همه یک عدد پیاز درست رو نگینی خورد کنید و به همراه روغن داخل قابلمه بریزید و خوب و کامل سرخ کنید.سپس ادویه هامون که شامل زردچوبه ، ادویه خورشتی ، فلفل قرمز ، زنجبیل و نمک رو به پیاز هاتون اضافه کنید و مخلوط کنید.سپس گوشت رو اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ گوشت تغیر کند.
مرحله دوم
سپس لوبیای قرمز یا چیتی رو که از 12 ساعت قبل داخل آب گذاشتید رو آبکش کنید و اضافه کنید و همه مواد رو کاملا باهم تفت بدید.به مقدار لازم آب اضافه کنید و اجازه بدید که لوبیا و گوشت ها به مدت یک تا یک و نیم ساعت بپزه.
مرحله سوم
در مرحله سوم 500 گرم سبزی خورشتی که شامل تره ، جعفری ، گشنیز ، شوید ، شنبلیله و اسفناج و سرخ کنید.بعد از اینکه سبزی ها کامل سرخ شد به مواد داخل قابلمه اضافه کنیداگه دوست داشته باشید میتونید حین سرخ شدن سبزی به اون رب اضافه کنید این کار کاملا دلخواه است.
مرحله چهارم
در آخر سه تا چهار عدد لیموعمانی رو با چنگال سوراخ کنید و داخل خورشت بندازید.سپس به مقدار لازم نمک اضافه کنید و مخلوط کنید.سپس در قابلمه رو بزارید و اجازه بدید که به مدت 3 الی 4 ساعت خورشتتون بپزه و لعاب بندازه.
نکته
❌ نسبت تره و جعفری کمی بیشتر از شوید و شنبلیله و گشنیز و مقدار کمتر اسفناج هست.